General Bodybuilding Discussion > Članci
TRENINZI I SAVETI SAMPIONA
Spartak:
--- Citat: vuksa Februar 27, 2009, 12:39:31 posle podne ---nekako mi se cini da bi silvio pored kai grine izgledao kao cackalica :P
--- Kraj citata ---
dobro ti se cini :-)
Polomac:
Erik ' The House' Fankhouser
Ledja...
Koliko je dobra,u stvari najbolja vezba za ledja-deadliifts-video sam tek kada sam je izbacio iz programa.
Radio sam je jos na koledzu kada sam trenirao fudbal.Dobijao sam na krupnoci,snazi,detaljima.
Onda najednom sam prestao da je radim i na narednih nekoliko takmicenja sudije su ukazale na nedostatke
na ledjima,a sve to je bilo tu kada sam u programu imao i deadse..Sada vise ne radim treninge ledja bez
te sjajne vezbe.
Sledeca vezba koja je takodje vezba za mene bez koje se "ne moze" su zgibovi.Koliko je dobra to vec znate.
Erikova dva omiljena treninga ledja...
trening 1
deadlift 6x8-12
zgibovi 4xdo otkaza
dvorucno veslanje 4x8-12
pulover 4x8-12
trening 2
dvorucno veslanje 6x8-12
zgibovi 4x do otkaza
deadlift 4x8-12
dvorucni pulover 4x8-12
Sto se tce treninga uopste,ide mi bolje nego ikada.[MD APRIL 2009]
Veci sam,jaci sam,naj do sada.Unazad citavih 12 meseci rastem kvalitetno.Jedem citavih 47 cistih
i vrlo kvalitetnih obroka i mozda samo 2 cheat obroka u sedmici.Jedem 4 cvrsta obroka u danu i pijem
3 sejka..Sejkovi su odlican nacin za dodatak kvalitetnih i potrebnih kalorija.
Selim_Black:
kako se pravilno radi pullover, i zasto postoji vjezzba za prsa koja se takodje zove pullover??? koja je razlika?
Polomac:
--- Citat: Selim_Black Mart 14, 2009, 08:21:22 posle podne ---kako se pravilno radi pullover, i zasto postoji vjezzba za prsa koja se takodje zove pullover??? koja je razlika?
--- Kraj citata ---
To je ta vezba..Pulover je vezba koja pogadja vise misicnih grupa snazno..
Latove,grudi,tricepse,stomacne misice,rame...
Remetik:
Nisam obratio paznju na ove tvoje textove,zato sto mi se ovih dana interesovanje svodi na 2-3 teme na celom forumu... Uvek si inspirativan! Hvala ti za ovako dobre rubrike! Kai je STRASAN!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju