Multimedia > Slike/Muškarci

DJ-ON TREINING DAY-HOLY SHITT

<< < (3/10) > >>

MARKO DIMITRIJEVIC:
I ja mislim da previse vode izbaci i izgubi na onoj monstruoznosti koju poseduje.kada ocekujes Miska da se uloguje?

Pedja_Petrovic:

--- Citat: marko ---I ja mislim da previse vode izbaci i izgubi na onoj monstruoznosti koju poseduje.kada ocekujes Miska da se uloguje?
--- Kraj citata ---
...rekao je da je u velikoj guzvi i cim uhvativremena hoce da se javi....jebiga..svi cekamo.....ma doci ce on.... :wink:  :wink:  :wink:

sasacg:
monstruozan je!!! :D

Pedja_Petrovic:
hehhehehh....jebeno monsutrozan

Milos Sarcev:
Denis je bilder koji ima mogucnost da se drasticno napumpa tokom treninga (informacija koju sam mu ja dao jos odavno)...
Ako pogledate njegove slike i sa Charlotte takmicenja i sa Olimpije - ja vam tvrdim da je bio otprilike isti kao i na ovim slikama - MINUS "prepumpanost" od treninga...

Ako pogledate odredjene bildere - videcete razlicite stvari.
Neki izgledaju ogromni u odelu - a kada se skinu - nestanu...
I obrnuto - pojedinci izgledaju kao mala deca (moj prijatelj Kris Dim) a kada se skinu - UZAS.
Pol Dilet je takodje bio jedan od primera...

Na drugu stranu - neki se strahovito pumpaju tokom treninga - a neki UOPSTE...

Takodje - na bini...neki se potpuno preobraze kad pocnu da poziraju (misici ispadaju i tamo gde ih nemaju) a drugima je sve jedno da li se stegnu -ili ne...izgledaju identicno...

To su neke razlike koje treba da shvatite kada se takmicite ili nekoga pripremate za takmicenje...
Svako treba da iskoristi ono sto ima!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju