Ostalo > Offtopic
BB i devojke
Kekka:
Normalno da postoji neka komunikacija, i da postoji mnogo vishe od fizickog izgleda... ali ja nisam mnogo zalazio u to, ja sam samo rekao sustinu.. a to je da zenska osoba, sama po sebi... retko kad zna sta hoce, a i kad misli da zna, ne zna ! :)
Drago mi je sto si ti to na neki nacin potvrdila... uglavnom se devojke brane kad im to kazesh.. a to je stvarno tako :)
Svaka zenska osoba koja je imalo svesna sebe a i samokriticna moze kod sebe da primeti, da nikad ne zna shta hoce :)
laracroft:
pa ne znam mozda je to zato sto mi na pocetkuveze flipnmo i imamo predstavu kako bi sve to zelele da izgleda a vi ste tad dosta na distanci emotivno,osecanja razvijate vremenom kod vas ima ralzike na pocetku vam je draga,pa se malo zzaljubite pa sve tako dok se ne usudite da kazete onoo iskreno volim te .e u tom medjuvremenu se svasta u nasoj glavi desava gomilu tripova da posle kad dobijemo ono sto hocemo ,mi krenemo da filozofiramo:)
Kekka:
--- Citat: laracroft ---pa ne znam mozda je to zato sto mi na pocetkuveze flipnmo i imamo predstavu kako bi sve to zelele da izgleda a vi ste tad dosta na distanci emotivno,osecanja razvijate vremenom kod vas ima ralzike na pocetku vam je draga,pa se malo zzaljubite pa sve tako dok se ne usudite da kazete onoo iskreno volim te .e u tom medjuvremenu se svasta u nasoj glavi desava gomilu tripova da posle kad dobijemo ono sto hocemo ,mi krenemo da filozofiramo:)
--- Kraj citata ---
HAhaha :lol: :lol: :lol:
Mislim da si objasnila zenski mozak u ovom postu :lol:
Shta bi mi da nije vas i da nije ovakvih izjava ? :)
Iskreno, meni bi bilo dosadno :)
Pozdrav lara :P
Big_Rasha:
--- Citat: laracroft ---pa ja sam iznela smao svoje milsjenje....i ne verujem da bi bas 90posto izasla sa onim alama sa zlatom....a ako zasita jje tako onda sam srecna sto sam ja u onih 10pposto i zao mi je sto u nasem gradu devojke nemaju neke vise kriterijume;uostalom jedna kajla ne znaci da ima kesha,a ti momcima riba bude zanimljiva do 2nedelje,baem da se pohvali s kim je bila a ne a zadriglim debelim.....
b. radi se za sebe,a uz to lep izgled povlaci i poglede zar ne?posle je na vama da birate ozbiljna varijanta ili cete svojizgled koristiti da lupate recke
--- Kraj citata ---
Kad kazes oni sa zlatom... Mislis na zlato sam takmicenja ili oni "zlatni" iz kafica...
Mislio sam da pricamo o bodibilderima, a ne o seljacima...
Big_Rasha:
Inace bas sam gledao na kablovskoj neki nastup od Cory Everson... To je sjajno, tako bi bilderice trebale da izgledaju...
Ali Amerikanci ko Amerikanci... Hoce da gledaju zivotinje...
Za proslu Ms. Olimpija je prodato 50000 karata i trazila se karta vise...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju