Multimedia > Slike/Muškarci
10 godina treninga... slike
Kejatz:
Pozdrav svima,
samo sam hteo da bacim slike jednog drugara iz teretane da vidim kakvi su komentari za izgled. Inace osim mene i jos par ljudi niko ne veruje da je momak "cist", odnosno, da osim klasicne suplementacije nikada nije koristio nista vise. Inace 10 godina trenira bez pauze, uz jako bogatu suplementaciju od pocetka. Obim ruke 45-46 cm, bench press 130kg x 5, mada ga kritikujem jer moze vise. Ima 78kg.
TeH FiLiP:
pa dobro za 10 godina ne zvuci neverovatno d aje natural,super izgleda
Kejatz:
To i ja kazem. Nego ga kritikujem, uopste ne radi ledja tesko, zato mu to najvise i fali. U zivotu covek nije radio mrtvo dizanje, veslanje sipkom u pretklonu, sve sto radi je lat masina i veslanje bucicom.. Inace ima te monstruozno jake grudi.. moze i 150 da gurne sa zadrskom, da kazem takmicarski. Uz dobru powerlifting majicu mogao bi da napadne i drzavni rekord u kategoriji do 75 kg. Rekao je da ce da proba.. pa videcemo.
TeH FiLiP:
a noge?
Kejatz:
Sta mislis, sto ih nije slikao.. :) Salim se, sto se tice mase prate mu gornji deo tela, mada radi ih isto kao ledja, u zivotu nije uradio cucanj. Tako da noge i ledja mu dodju u drugi plan.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju