Ostalo > Offtopic
Sta mislite o muskarcima koji idu u solarijum?!
laracroft:
toliko i treba....ako nisi belog tena brzo crnis to je taman!!!
ja i u nemackoj ne znam za turbo u koji se ide 20minuta 10min je max!!!!mada u USA imas i da biras crno bronzu svetlo crnu nijanse ebote!!!!
m_boy:
stetno...sta sve nije stetno..stetno i ko i obicni suncni zarki..a sva ta propucivanja su zbog takvih idiota sto mogu biti samo u usa...sto nigdje neces vidjet - tamo ces sigurno... :oops:
a jos brza varianta je ono sto te 'posprica'..al toga ovdje (jos) nema..ne znam kako se tacno zove..mozda ce buki znat..pa eto..
ne znam kakve su tamo cene..al ovdje za 10min kosta 5-7eura..kad bi me neko financiro iso bi i ja svaki drugi/treci dan..da budem i ja jednom ko nigga.. :twisted: :twisted:
Buki:
ima to na spricanje, ali ne vole ga cure jer se opere sa tela neravnomerno pa izgledas kao da si prljav :D
a i skupo je bre, to je kao quick fix, ali kosta oko 40$ valjda, i skroz si crn :)
a ovde preteruju sa kvarcovanjem, 20 minuta ostaju !!! imaju cak i opekotine !
@laracroft
istina, neke cure su stvarno bronzane boje...(mada je mozda i genetika u pitanju).
Poz
Bane_NS:
to za bronzanu boju, postoje preparati - kreme/losioni koji se nanose na kozu da bi pojacali efekat solarijuma pa otuda verovatno to... a postoje i neke tablete za tu svrhu ima ih i kod nas u apotekama...
laracroft:
tabelete su cista hemija veruj mi a losioni za potamnjivanje nikad nije ravnomerna boja a i cesto su ljudi alergicni na takve stvari.
m boy nisam bas razumela sta ti je to propucivanja .....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju