Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

Bandazeri

<< < (5/10) > >>

milan0507:
Sto se tice bandaza za ruke-pre sam ih stavljao i na 110kg koliko me je zuljalo da drzim sipku bez njih.ONda sam krenuo iz pocetka sve i sad ih ne stavljam ni na 160.Vodi racuna da ti sipka stoji na korenu dlana uvek i da ti ne lomi zglob,da je cvrsto stegnes sakom.
Pojas i bandaze na cucnju i mrtvom stavljam dosta rano. Vec na 200 stavljam na cucnju,dok pojas na mrtvom na 220.Najvise sto sam radio je 280 bez pojasa,kad sam zaboravio da ga stavim :D

ramudavala:
Narucicu taj QR belt i knee wraps za pocetak, a za potiske cu vec nesto smisliti.
Hvala na strpljenju i odgovorima.

ymir:
Ajde posto je proslo 6 meseci od teme, pa da pitam da li jos ima samo preko grane da se nadju bandazeri?
I kada vec pitam, interesujem se i za bandazere za zglobove, pa reko valjda su mi dovoljni oni koji mogu da se kupe u radnjama sa suplementima, sta vi mislite?

bane802:

--- Citat: ymir  Decembar 26, 2013, 11:31:55 posle podne ---Ajde posto je proslo 6 meseci od teme, pa da pitam da li jos ima samo preko grane da se nadju bandazeri?
I kada vec pitam, interesujem se i za bandazere za zglobove, pa reko valjda su mi dovoljni oni koji mogu da se kupe u radnjama sa suplementima, sta vi mislite?

--- Kraj citata ---
Imas u Atlasu na cukarickoj padini 500din bandaze za zglobove,mozda mozes i preko sajta da narucis ako nisi iz bg.

ymir:

--- Citat: bane802  Decembar 27, 2013, 06:20:17 pre podne ---
--- Citat: ymir  Decembar 26, 2013, 11:31:55 posle podne ---Ajde posto je proslo 6 meseci od teme, pa da pitam da li jos ima samo preko grane da se nadju bandazeri?

--- Kraj citata ---
Imas u Atlasu na cukarickoj padini 500din bandaze za zglobove,mozda mozes i preko sajta da narucis ako nisi iz bg.

--- Kraj citata ---
Iz Bg sam i to blizu padine :D Pa to je fina cena, a jel imaju za kolena?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju