Ostalo > Offtopic
Razocarenje na forumu!
bajic:
Au al se ti raspricxa al to jeste to.
Kekka:
--- Citat: novak ---Jbg cim odose majce odose i clanovi.Mr.BIG mislim da ces morati malo cesce da delis neke nagrade.Recimo kanticu Whey-a pa DVD Secrets Of The Pros ili recimo pakovanje Glutamina,moze i Creatin uopste nije problem.Pa da vidis koliko forumasa.
--- Kraj citata ---
Mislim da nije poenta da neko bude ovde zbog nagrada.Meni iskreno takav netreba..
Ako vec neko bude delio nagrade.. neka to bude iznenadjenje.. nesto nenajavljeno i zbog nekog razloga, koji je mozda poznat samo darodavcu!
Jebesh ti to, ako neko bude kucao po ceo dan samo da bi dobio CREATIN za dzabe.
Mozemo svi da se organizujemo i da uplatimo po 20 dinara na neki racun i da se kupi kreatin nekome , ako bash mislite da je problem u poklonu.
Sto vishe akcija napravimo, to ce biti bolje..
Mozda i neko okupljanje..
MR.BIG:
Lepo vreme utice na ljude i ne treba praviti frku.
Posto se dobitnica majica ne javlja, EXTREME i Ja cemo smisliti nesto tako da neko od forumasa dobije te majice. Bicete obavesteni.
Bice jos nagrada ali tek tamo na jesen kada se ljudi ponovo zaljube u svoj racunar.
Kekka:
Ako mi zimski posao odradimo dobro, bice ljudi i preko leta :)
Mogu to i bilderskim recnikom da kazem.... ZIMI RADIMO MASU :)
MR.BIG:
A za ono "to imas na forumu" niste u pravu!
Kada se covek koji malo zna osvemu ovome uclani, valjda ce da cita par dana pa tek onda da izleti sa nekim pitanjem, a ne da mu prva stvar bude "koliko dekstroze u PWD?" ili tako neka glupost.
Vec sam ovo jednom rekao: Ovaj forum je kao velika knjiga a knjige se citaju : )
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju