Ostalo > Offtopic
Razocarenje na forumu!
bajic:
--- Citat: MR.BIG ---Ko je postavio pitanje , odakle je, daj mi link ka toj temi da vidim tacno o cemu se radi.
O odgovoru nemam sta da kazem, kod mene u klubu pocetnici daleko lakse ulaze u trening ako imaju nekog pored sebe ili ja povremeno posvetim vise paznje tom clanu i obavim duzi razgovor sa njim, nakon cega on jedva ceka sutrasnji trening. I sam cesto odradim trening sa takvim clanovima. Plus , atmosfera je takva da svako svakome pritrci i pomogne ako treba.
--- Kraj citata ---
http://www.realx3mforum.com/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1467&start=0
A meni je jasno kako je kod tebe, cak i kod mene na poslu kad neko tek dodje da radi uvek je neko uz njega da mu pomogne, a taj neko ne mora biti najbolji u poslu.
Kekka:
Drago mi je sto se razumemo :)
Daleko od toga da je podforum -SEXY - Losh.. ali previshe se BLEJI TAMO i sve drugo se zapostavlja...
Prija malo da pogledash DUPETA.. pogotovu kada si na dijeti.. :) 8)
Tebi da je bitan BODY BUILDING, ti ne bi otvarala nove teme ! Samo nam josh to treba :)
Koliko god da te "mrzim" , moram da pohvalim to sto privlacish ljude na svoj deo foruma !
Tako da ja sada predlazem, da se tebi oduzme moderatorska funkcija na podforumu SEXY i da ti se dodeli moderatorska funkcija na podforumu -ISHRANA i to novi odsek koji se bavi MAKROBIOTICKOM hranom! :) :) :)
Cisto malo da privucesh ljude, vidish da ti ide ! :P 8)
bajic:
To se zna nas dva a ovo dvoje se malo grudvaju
MR.BIG:
E pa dao sam ti vec odgovor, prati X-Fitness od sledeceg broja redovno (ako vec nisi do sada) i on i Ja cemo ti postati trening partneri : )
Jedna stvar u svemu je bitna: NE ODUSTAJ
A evo i prvi savet posto kazes da imas problem sa telesnom tezinom, u stvari to je stara narodna bilderska poslovica za one koji hoce da se ugoje;
Nemoj da trcis ako mozes da hodas, nemoj da hodas ako mozes da sedis, nemoj da sedis ako mozes da lezis, a kad vec lezis bolje da spavas;
Deluje kao sala ali je u stvari istina: kratak , tezak trening pa poseta frizideru i spavanje, i onda sve iz pocetka : )
bajic:
Yes, sir. Vas dvoje jel vam ponestalo snega za grudvanje?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju