Pa to i ja pokušavam da kažem.
Da ne mislim da je istezanje čini razliku izmedju sposobnosti muškaraca i žena da dobiju mišićnu masu. breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ne moraš to da mi objašnjavaš
A što se tiče učenja... Imam još mnogo da učim. To znam.
I slažem se sa tobom potpuno.
Gutam sve informacije koje mi dodju do pod ruku
E sad....
A napisala sam da je MENI bitno kako izgleda osoba koja daje savete u vezi fitnesa, kao i da je to možda detinjasto i glupo
:? :?
A što se tiče ljudi koje ja znam i koji su završili DIF, svi su perfektno gradjeni. Upoznala sam ih mnogo jer sam predavala po školama i bili su mi kolege. I od njih sam pokupila mnogo korisnih informacija (i knjiga
)
I nikog od njih ne mrzi da vežba. To stvarno prvi put čujem. Ljudi koje ja znam, a koji su završili DIF su ga, prvo, upisali zbog ljubavi prema sportu i uopšte telesnoj kulturi.
Ne znam šta ti studiraš, al ja sam profesor matematike i to mi zvuči kao kad mi kažeš da bi mene mrzelo da uradim neki zadatak. Nebuloza. To mi se u životu nije desilo !
A i totalno mi je bezveze razmenjujemo mišljelja o tome u ovoj temi.
Ili da nekog doktora mrzi da pregleda bolesnika. Nezamislivo!
Ajd ako te zanima šta drugi ljudi misle o povezanosti izgleda i davanja saveta o fitnesu, postavi to kao novu temu.
Za mene osoba koja daje savete drugim ljudima, mora prvo svojim životom i svojim primerom da ih pokaže i opravda, pa tek onda uzimam ozbiljno bilo šta što kaže.
Najlakše je raditi jedno, a pričati drugo. To baš nisu ljudske osobine koje cenim.
Za malo da zbog ovog kuckanja propustim snimak iz Novog Sada na SOS-u.
Sva sreća da mi je dragi metnu da se sve to snima, pa ću moći da uživam dok gledam, još koji put