Ostalo > Offtopic
Video igre
nbg-v:
ono sto je meni leglo u poslednje vreme
Amnesia: The Dark Descent
Metro 2033
prva je horor survival avantura u prvom licu, znaci kretanje je klasicno kao u pucacinama ali je cela igra bez i jednog metka- takvu jezovitu atmosferu mozes da osetis, ja mislim, samo uzivo da se nadjes u tom napustenom dvorcu...znaci 'ebali su mu kevu sa atmosferom...jos ako igras u mraku sa slusalicama....
a druga je pucacina u prvom licu... ko je citao roman znace kakva je prica u otprilike... Moskva posle nuklearnog rata.. grafika, zvuk, atmosfera.. sve je extra...
sasacg:
Lici li Metro na STALKER-a?
nbg-v:
--- Citat: sasacg Decembar 17, 2010, 03:56:02 posle podne ---Lici li Metro na STALKER-a?
--- Kraj citata ---
paaa.. sto se tice izvodjenja igre, ne bas...
Metro je klasicna pucacina- nema tu mnogo filozofiranja i komplikacija kao u STALKER-u...
ali je jebeno dobra atmosfera... non stop si u nekom tripu nepetosti... ko na iglama... tome jos doprinosi i cinjenica da se municija trosi jako brzo... tako da ce svaki metak da ti bude bitan.. nema onog "sipanja olova" na sve strane :)
grafika ostavlja bez daha u nekim mometima...
AdoSA:
Metro je mene podsjetio na Stalkera uglavnom samo zbog naglaska. Inace je drugacija igra haman skroz. Igra je super mada ima nekih Bugova koji su meni pokvarili uzitak igre skroz :) Uglavnom vrijedi skinuti i probati :D
EDIT:
Ukoliko volite igru na God of War fazon i nemate pristup Playstation-u onda definitivno preporucujem igru Darksiders za XBox i PC :D
Burner:
dead space 2 izlazi krajem janura 2011.
Ko ne zna o cemu se radi,nek pogleda video
http://www.youtube.com/watch?v=FgUShnzw1Ko
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju