Ostalo > Offtopic
Video igre
sasacg:
--- Citat: wldnbg Decembar 17, 2010, 04:19:24 posle podne ---
--- Citat: sasacg Decembar 17, 2010, 03:56:02 posle podne ---Lici li Metro na STALKER-a?
--- Kraj citata ---
paaa.. sto se tice izvodjenja igre, ne bas...
Metro je klasicna pucacina- nema tu mnogo filozofiranja i komplikacija kao u STALKER-u...
ali je jebeno dobra atmosfera... non stop si u nekom tripu nepetosti... ko na iglama... tome jos doprinosi i cinjenica da se municija trosi jako brzo... tako da ce svaki metak da ti bude bitan.. nema onog "sipanja olova" na sve strane :)
grafika ostavlja bez daha u nekim mometima...
--- Citat: AdoSA Decembar 17, 2010, 04:20:58 posle podne ---Metro je mene podsjetio na Stalkera uglavnom samo zbog naglaska. Inace je drugacija igra haman skroz. Igra je super mada ima nekih Bugova koji su meni pokvarili uzitak igre skroz :) Uglavnom vrijedi skinuti i probati :D
EDIT:
Ukoliko volite igru na God of War fazon i nemate pristup Playstation-u onda definitivno preporucujem igru Darksiders za XBox i PC :D
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Odlicno,onda mozda probam i METRO...Mislio sam da ima smaranja kao kod STALKER-a
Sasa Ilic:
Meni je Mafija II jedna od boljih igra koja je izasla u skorije vreme...
deadgame:
Kane&Lynch dog days 2
deadgame:
--- Citat ---Odlicno,onda mozda probam i METRO...Mislio sam da ima smaranja kao kod STALKER-a
--- Kraj citata ---
jedino sto je mnogo neoptimizovana i zahtevna,mora bas bas makina da sve bude na extra high,uglavnom podsec na derivat stalkera
ali je FPS horor survival neki tako da kazem,vredi odigrati
sasacg:
Odigrao Black Ops i moram da priznam da me igra prijatno iznenadila...Nije prekratka,ima zanimljivu pricu...Sve u svemu jako dobro
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju