Ostalo > Offtopic
Jednostavno EXTREME !
SEXY:
Kekka trebalo je sve ovo doziveti na takav nacin! Jako retko se cuju takve stvari u danasnje vreme.Ako se nekome i desi nesto slicno to ne bi definitivno napisao ovako kao sto si ti to uradio i zato ti svaka cast! Lepo je da se ljudi odusevljavaju velikim stvarima, ali je jos lepse kada se odusevljavaju sa nekim skroz malim stvarima. Kroz tvoj text sam samo pozelela da se osecam kao ti u tom trenutku (naravno ne zbog Pedje EXTREMA :) a ni zbog IGORA :) ) vec iskljucivo zbog toga sto si doziveo i sto si se tako osecao!!! To je u danasnje vreme zaista prava retkost!!!
Ja vezbam u EXTREME GYM-u i definitivno se tamo drugacije osecam nego u bilo kojoj drugoj teretani jer neka HARIZMA medju ljudima tamo ipak postoji!
I kao sto si to i sam napisao JEDNOSTAVNO EXTREME!!! :wink:
Kekka:
SEXY ---
Drago mi je da je neko ipak uspeo da se stavi u moju poziciju i da oseti ono sto sam ja osetio u tom trenutku..
Mozda nekome deluje kao nebitna stvar, na mene je ostavila neverovatan utisak..
Pozdrav i vidimo se uskoro u extreme gym-u ! :)
Vojislav:
--- Citat: SEXY ---Ja vezbam u EXTREME GYM-u i definitivno se tamo drugacije osecam nego u bilo kojoj drugoj teretani jer neka HARIZMA medju ljudima tamo ipak postoji!
--- Kraj citata ---
Pa mogla bi da mi se javis kad me vidis u teretani, ako vec tamo vezbas! :D
Kekka:
--- Citat: Vojislav ---
--- Citat: SEXY ---Ja vezbam u EXTREME GYM-u i definitivno se tamo drugacije osecam nego u bilo kojoj drugoj teretani jer neka HARIZMA medju ljudima tamo ipak postoji!
--- Kraj citata ---
Pa mogla bi da mi se javis kad me vidis u teretani, ako vec tamo vezbas! :D
--- Kraj citata ---
Vojo, nemoj da jurish zene na mom topicu ! :)
Markoni , reci mu ! :)
Markoni:
da SEXY kada vezbas u koje vreme ?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju