Ostalo > Offtopic
Jednostavno EXTREME !
Kekka:
Pedjos, veruj mi da kad sam pisao ovaj post, hteo sam samo da ga napishem! Jel ne mogu to da drzim u sebi!
Jel verujesh da sam toliko euforichan da sam kevi pokazivao tvoju sliku i da cu sa tobom da se vidim u BG-u ! Da sam pokazao igorovu sliku i da sam sedeo pored njega ! Da sam joj prichao ko je Pedja Vuckovic...
Jednostavno ne verujem da mi se to desilo... i da sam u krugu ljudi koji vode
ovaj sport.. iako sam miljama daleko od toga, osecam se pored vas kao da sam deo tima.. kao da sam bodibilder..
Volje imam na pretek.. sve sto je mene, ja cu uraditi, ali postoje stvari na koje ne mogu da utichem , ali trazim nachina.. i nadam se da cu ga naci....
Hvala na podrsci pedjos!
Manimal:
Izvrstan tekst Kekka!
Ne znam da li X-FITNESS magazin ima rubriku "PISMA CITAOCA", a ako ima Kekkin tekst bi definitivno trebao biti stampan u nekom narednom broju istog.
Kekka:
--- Citat: Manimal ---Izvrstan tekst Kekka!
Ne znam da li X-FITNESS magazin ima rubriku "PISMA CITAOCA", a ako ima Kekkin tekst bi definitivno trebao biti stampan u nekom narednom broju istog.
--- Kraj citata ---
Hvala MANIMAL.
Neverovatan odziv i neverovatna podrska.Zbunjen sam totalno.To mi je bila poslednja namera.. totalno neplanirano...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Kekka ---Pedjos, veruj mi da kad sam pisao ovaj post, hteo sam samo da ga napishem! Jel ne mogu to da drzim u sebi!
Jel verujesh da sam toliko euforichan da sam kevi pokazivao tvoju sliku i da cu sa tobom da se vidim u BG-u ! Da sam pokazao igorovu sliku i da sam sedeo pored njega ! Da sam joj prichao ko je Pedja Vuckovic...
Jednostavno ne verujem da mi se to desilo... i da sam u krugu ljudi koji vode
ovaj sport.. iako sam miljama daleko od toga, osecam se pored vas kao da sam deo tima.. kao da sam bodibilder..
Volje imam na pretek.. sve sto je mene, ja cu uraditi, ali postoje stvari na koje ne mogu da utichem , ali trazim nachina.. i nadam se da cu ga naci....
Hvala na podrsci pedjos!
--- Kraj citata ---
..ANY TIME KID :wink: :wink:
EXTREME:
Kekka prvo sto cu da ti kazem je da je "TVOJE PISMO ZAISTA NEVEROVATNO"! Vrlo malo stvari moze da me IZNENADI ali ti si kroz tvoje pismo to potpuno uspeo da uradis!
Zeleo sam kao sto sam ti to i prvi put rekao da ti poklonim majicu iskljucivo sto ti na nas tim gledas na poseban nacin,a zasto sam odlucio da ti je poklonim tek tako NEMOJ ME PITATI jer ni sam to ne znam! Ali kroz ovo tvoje pismo i pismo koje si mi poslao na PM vidim da zasluzujes mnogo vise od toga!
Ja se u potpunosti osecam kao ti citajuci ovo tvoje pismo i jos uvek ne mogu da poverujem u tvoju iskrenost i odusevljenje! Koliko sam ja tebi ulepsao taj dan isto toliko si ti uspeo to da uradis veceras za mene!
HVALA TI PUNO NA SVIM LEPIM RECIMA KOJE SI UPUTIO MENI I EXTREME GYM TEAM-u!!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju