DOB: 1969
Visina: 186cm
Tezina: 106-110kg
Sterodi: Ne
Natural:Da
1986-1991
Poceo sam trenirati 1986g, bio sam mlad i lep(sada samo lep). U ono vrijeme imao sam puno informacija o BB i odlicne uslove za trening. Cilj mi je bio da treniram 5 godina i onda da izadjem na prvo takmicenje. Sve je teklo po planu, mlad organizam, pun testosterona, dobra ishrana, proteinski powder( nikako se nije rastvarao ali pio sam i grudvice, neka samo da udje u stomak). Kada sam poceo imao sam 66kg a 1991 godine dosao sam na 92kg sa veoma malo BF. Ozbiljno sam shvatio BB, vrlo sam malo izlazio u grad i kada izadjem Subotom to je bilo na sat vremena. Vidio sam sebe na Mr. Olympia jednog dana(mladost ludost ali bez snova se ne moze zivjeti). Malo me Kekka podsjeca na mene koliko je zaludjen sa BB. Nisam uzimao steroide jer sam lijepo napredovao sa treningom i pravilnom ishranom a da li bi ih kasnije uzimao, definitivno DA. Nisam nikuda zurio, vrijeme je bilo na mojoj strani, bar sam tako mislio.
1991 pocinje rat i prestanak BB.
1991-2003
Ne bih o ovom razdoblju nista pisao, nego samo ovo.
1995 sam ozenio jednu prekrasnu curicu sa kojom sam u braku vec 11 godina. To je jedna od veoma rijetkih lijepih stvari koja se dogodila u tom periodu.
2003-
2003 sam odlucio da se vratim BB samo rekreativno. Imao sam 77-79kg kada sam poceo. Sada sam na 106-110 kg. Do sada nisam propustio niti jedan trening koji je bio na rasporedu niti mi je dan prosao bez 6-7 obroka. Ne znam koji mi je kurac, treniram i jedem kao da cu se takmiciti ali izgleda da ona ludost (ne vise mladost) za BB jos uvijek cuci negdje u dubini mozga i daje mi signale (train you mother fucker, train hard and eat big).
Eto toliko od vaseg prijatelja Manimala.
Evo ovo je progres u 3 godine treninga. Prvih nekoliko slika su skenirane jer su radjeni obicnim aparatom. Noge nisam postavio zato sto jos nisu u proporciji sa gornjim dijelom i zato sto ih radim samo zadnjih godinu dana posto sam imao jebenu povredu lijevog koljena kada sam igrao indoor fudbal, ali rijesit cemo i to za koju godinu.
2003 godina
2004 godina
2005
2006 godina