Ostalo > Offtopic
muskarci i suze
good girl:
mislim da nije stramota ako muskarac place,ali samo ako zaista ima cvrst razlog za to... ne kao neke devojke,slome nokat i odmah cmizdre!! :D :D
iskreno meni je jako simpaticno kada decko zaplace zbog devojke... ;D nekako je romanticno... ;D ;) :) 8)
NemanjaBG:
Jaaaaooo....kako je to simpaticno i osecajno sa tvoje strane... :) :'(
good girl:
--- Citat: NemanjaBG April 06, 2009, 01:56:19 posle podne --- Jaaaaooo....kako je to simpaticno i osecajno sa tvoje strane... :) :'(
--- Kraj citata ---
jel jeste,a?! ;D ;D ;D ;D :D
Sasa Ilic:
--- Citat: good girl April 06, 2009, 01:39:55 posle podne ---iskreno meni je jako simpaticno kada decko zaplace zbog devojke... ;D nekako je romanticno... ;D ;) :) 8)
--- Kraj citata ---
to nije muskarac vec.... :D :D
good girl:
--- Citat: mr.perfect86 April 06, 2009, 03:05:55 posle podne ---
--- Citat: good girl April 06, 2009, 01:39:55 posle podne ---iskreno meni je jako simpaticno kada decko zaplace zbog devojke... ;D nekako je romanticno... ;D ;) :) 8)
--- Kraj citata ---
to nije muskarac vec.... :D :D
--- Kraj citata ---
zasto? dobro nisam bas mislila zbog neke male svadje da place ;D tu bi vec ispao p**** ...ali recimo da ih sudbina odvoji na duze vreme pa na rastanku zaplacu oboje ;D ili ne daj boze devojci se nesto desi ili pogine....u takvim situacijama mislim da je opravdano...
gledala sam sinoc jedan romantican ali jako tuzan film,pa otud inspiracija za temu :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju