Ostalo > Offtopic

Mrsavice ili ipak punije

<< < (25/80) > >>

dr_rapid:

--- Citat: witch ---Lepo je kad covek ima cemu da se nada ;)
--- Kraj citata ---
:wink:  :wink:  :wink:
P.S. Sta mi drugo preostaje. Pozz

Tanja U.:
Pa nada je lepa stvar u zivotu, vrlo cesto i jedino sto nas odrzava ;)

Danas cu bas raditi pomenuti deo tela ;) zapravo, danas uopste nisam planirala ici na trening, ali kolegica je danas slavila rodjendan, donela sladoled, pa sam danas imala obrok "za varanje" umesto onako kako sam planirala, pa se moram "kazniti" ;)

dulse:
witch kada tako prekrsis plan ishrane jel na treningu radis cardio ili tegove???

natasa:

--- Citat: Big_Rasha ---Pazi ja znam dosta ljudi koji idu u teretanu godinama i izgledaju isto kao kad su poceli da vezbaju ==> vezbanjem neces bolje izgledati???
Mislim da si ti daleko od toga da mozes biti prezadovoljna svojim prknom... Ima tu jos mnogo da se radi, ako si za to zainteresovana??? A sto se tice oblika... Jel mislis da se Ljuba Pantovic rodila sa onakvim dupetom??? Smatram da devojke kao ti, relativno nemaju blage veze sa treningom, narocito ishranom... Tako da...
--- Kraj citata ---

Napokon...Iskreno VodaVoda,bilo je krajnje vreme da te neko spusti na zemlju...Mislim da si promasila sajt... :roll:

dr_rapid:
Citat
Ali dobro, ako mislite da nisam u pravu nema problema, ali ovo misljenje cu zadrzati, pa makar za sebe. Pozzz

Kao sto sam rekao ostajem iza ovog misljenja, i drago mi je da oni koji imaju prave rezultate, podrzavaju moj stav. THX Wich i Raso. Pozz

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju