Ostalo > Offtopic

Mrsavice ili ipak punije

<< < (27/80) > >>

natasa:

--- Citat: VodaVoda ---U nijednom postu ja nisam napisala da znam puno o treninzima,a sigurno jos manje od onih koji se profesionalno bave time..zbog toga sam i dosla da saznam vise.
--- Kraj citata ---

:lol:  :lol:  :lol: Daj molim te,ti dosla da saznas nesto novo...?! :lol: Dosla si da se promovises i iz tvojih postova koje sam do sad videla zeljna si paznje samo tako,verovatno jer je u drustvu ne dobijas dovoljno.Kad god udjem u neku temu da procitam savet ti se tu nadjes sa svojim izjavama tipa "jao PONOVO mi je neko dobacivao","uvek su ovde isti momci","danas sam po najvecoj kisi pretrcala 99999999999km","moj stan je preko puta te i te palacinkarnice(  8O  )","dupe mi je isto i kad sam debela i kad nisam"...BIG_RASHA te je dobro provalio i nije se nalozio na"macku u dzaku"k´o neki drugi...Ima posebnih sajtova za takve kao ti a to definitivno nije ovaj-ovde dolaze ljudi koji stvarno zele da saznaju nesto i razmene iskustva.
Bolje ti je uzmi gramatiku za cetvrti osnovne-"U nijednom" 8O  :roll:  :lol:

Tanja U.:
Ooops
samo polako .. nema potrebe za ljutnjom. Svi smo ovde zbog jednog razloga, zbog ovog sporta. Da sto vise naucimo i sa drugima podelimo znanje koje vec imamo. Bar se nadam da smo svi iz tih razloga ovde. Onaj ko nije, valjda se moze sam prepoznati, i iskreno se nadam, ucinice nesto po tom pitanju (sta? ostavljam to njegovoj/njenoj savesti).

natasa:
Ma kulirala sam ja nju ranije,ali je pocela da mi ide na zivce sto gde god udje skrene s teme a ulazi skoro svugde...kapiras?I onda kad zelim da procitam nesto korisno moram prvo da preletim tri stranice njenih nebitnih postova.bilo bi dobro da se uvede chat pa da se ljudi ne dopisuju preko tema.

Pedja_Petrovic:
alo devojcice nemojte da vas cika peki iz hladne svedske kaznjava...grrrrrrr

nemojte ovako..

peace....

Zoka:
Ja predlazem da Pedjos da napravis jedan ringic u blatu pa da to djevojke rijese izmedju sebe :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju