Ostalo > Offtopic

Mrsavice ili ipak punije

<< < (5/80) > >>

Pedja_Petrovic:
da ali niko ovde ne prica sta hoces od zene....ona koja prica celu vece o tome kako je bila kod kozmeticra pa je zaglvila u radnji sa cipelma pa se preselila na gornji sprat na jeans...bal bla bla.....ima samo jednu karatketristiku vise koja je razlikuje od kokoske.....A TO JE DA NE SERE PO DVORISTU.....unutarnja vrednost??..ne bih rekao......to se zove MESO ZA PONETI...

a ak hoces da trazis unutarnje vrednosti...e pa jebg.....preveceno..pukao su burazere kao zvecarka.....ili lakse....najebao si..ili lakse.....prsao si kao sijalica...ili jos lakse....jebao si jeza u ledja.........

ne akzem da nema lepote u celoj prici...ali opet kazem..ovisi sta covek hoce od zene....trazeci unutanju lepotu za jednu noc...hahhahahahhhahahhahhahahah......lepo...

SEXY:
Po meni zensko zaista ne treba da izgleda mrsavo(anoreksicno)! Takodje ja sam zaista za neku sredinu...devojka mora da ima neku zenstvenost i obline,ali ne da to visi i da bude debela ili kako se to kaze ELEGANTNO POPUNJENA! TO NEE!!! 8)

markoni87:

--- Citat: SEXY ---Po meni zensko zaista ne treba da izgleda mrsavo(anoreksicno)! Takodje ja sam zaista za neku sredinu...devojka mora da ima neku zenstvenost i obline,ali ne da to visi i da bude debela ili kako se to kaze ELEGANTNO POPUNJENA! TO NEE!!! 8)
--- Kraj citata ---

to sexy,zensko mora da izgleda bas kako treba...Ne mogu da razumem zensku osobu koja ne vodi racuna o svom izgledu...

SEXY:
Ni meni nikada nece biti jasno kako njima samima ne smeta kako izgledaju! Kako to da ne zele da se barem malo doteraju i ucine zivot lepsim! Markoni 87 isto se podrazumeva i za muskarce!!!  :wink:

markoni87:

--- Citat: SEXY ---Ni meni nikada nece biti jasno kako njima samima ne smeta kako izgledaju! Kako to da ne zele da se barem malo doteraju i ucine zivot lepsim! Markoni 87 isto se podrazumeva i za muskarce!!!  :wink:
--- Kraj citata ---

ma smeta im.samo ne zele da nista urade po tom pitanju kao da ce to samo od sebe da se resi.Ali zato redovno kukaju kako su debele,pogledaj mi dupe,gledaj kako mi je ispao stomak... :roll: Ali ne razmisljaju o tome da se odreknu cokoladica i bace na kardio!!! :evil:

pa naravno,zasto bi se razlikovali.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju