Ostalo > Offtopic
Mrsavice ili ipak punije
VodaVoda:
Ali lice se nazalost ne moze puno promeniti. Tako da je ipak bolje biti malo puniji, pa se to koriguje, nego biti ruzan i zgodan :roll:
Pa eto..dodjite..pa idemo na palacinke :D Ko zna gde je ta palacinkara , a ko ne zna...ne zna ipak :D
H2SO4:
chush ne moze se promjenit... fino kod plastichnog hirurga na seckanje.
od mushkarca znaju transformisat u zenu a ne nekog gabora uljepsat.
VodaVoda:
To moze svako.. Ponavljam nema rzunih devojaka, nego siromasnih..
Ali to nije to. Treba neko liciti na sebe od rodjenja, a seckanje..pa to je vec neko drugi :roll:
H2SO4:
ma kakva sirotinja, ima grdnih vjeruj mi brrrr :) znaci hitno ih pod noz gurnut a moze i pod cirkular :lol:
MaliSima:
Mislim da debljina ili mrsavost nema ama bas nikakve veze sa privlacnoscu jer mene jednako privlace i jedne i druge naravno samo ne one extremne mad mmmmmmmmmmm
Najvaznija je strast to ako nema devojka onda nema bas nista i moze da izgleda kao Monika Brant dzabe jojstrast je nesto sto je od n=boga dano i to je ono sto me najvise privlaci kod zene kada je strasvena u svemu sto radi a posebno ou onome sto radi samnom a na to sam nailazio i kod mrsavijih i kod punijih i kada se pogase svela i muzika stane nije uopste vazno ko je debeo a ko mrsav nego ko je hladan,ko topao a ko je VREO!!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju