Ostalo > Offtopic

POVISEN PRITISAK

(1/5) > >>

Djolex:
E ovako sinoc se slucajno zadesim  pored aparata za merenje  pritiska i iz sale reko aj da proverim bas, posto nisam
proveravao par godina.. Kad ono 140/70  otkucaji  srca 65  ja u cudu , uvek pritisak ko beba..
E sad jeste da sam  merio pritisak sat dva posle treninga al otkucaji bi bili poviseni kolko kontam..
Nemam problema s viskom kilograma, ne koristim AAS...
Pitanje   dal je pritisak  posledica tog treninga  sto sam ga merio posle treninga..
moram ga  proveriti u danima pauze...

Spartak:
mislim da je to radi toga sto si ga mjerio iza treninga

Djolex:
I ja se nadam.. al provericemo ga  sutra posle pauze... ako ne ... nema  više   kave, slanog nikako..kardio podebljati  krajnje je vreme ...  ionako..

Pirat:
nije zbog toga sto si ga merio posle treninga doboljno bi trebalo da prodje 15 min max da ti se pritisak vrati u normalu... proverevaj pritisak ujutru u podne uvece, kaok u sedecem tako i u lezecem polozaju .... razmak izmedju merenja mora da ti bude 15 20 minuta na istoj ruci... i imas nizak puls !!! normalan ti je 75, 85 , e sad jedino ako si u extra kondiciji....

nemoj da se plasis nije verovatno nije nista, ali ga ipak meri jedno vreme... pa vidi sta ces... naravno nemoj da treninras dok ne ustanovis sta je poz

Pirat:
i nem a to veze sa kafom , slanim u tvojim godinama... moze da se pojavi hipertenzija od teretane pogotovo ako si nesto prterivao sa tezinama mnogo se naprezao pretrenirao... a kardio, pa mnoge studije govore da kardio cuva srce.... i da je jako pozeljan ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju