Multimedia > Slike/Muškarci

Markus Ruhl guestposing at the Loaded Cup

<< < (5/6) > >>

Benjamin:
Heheh vecinu ti slika sam ja uzeo..
Imam i kratkih video clips ali neznam kako da ih ovdje prebacim? Ako moze

Markoni:

--- Citat: Benjamin ---Heheh vecinu ti slika sam ja uzeo..
Imam i kratkih video clips ali neznam kako da ih ovdje prebacim? Ako moze
--- Kraj citata ---

share-uj na rapidshare ili megaupload pa stavi link ovde

Vladar:
Greg Kovacs je gurao do 180kg, covjek je uspio da slomi djakuzi dok je izlazio iz njega, zena ga je oblacila, javljala se na njegove pozive jer on nije htio da trosi energiju, a citao sam da je tada jeo 700gr proteina dnevno itd..
Sto se tice Marcusa recimo da ima 180cm i 153kg? Mislim da to nema veze sa mozgom i sa zdravljem, ne znam dokle ce sve to ici... ali ako se neko bavi sportom, a b.b. dozivljavam kao sport logicno mi je da mozes normalno da se kreces, da zivis kvalitetan zivot, sjecam se snimka iz Pumping irona gdje Arnold istrcava iz vode bjezeci od velikih talasa, bas bi volio da vidim kako Markus trci, ne svidja mi se estetski, a da ne govorimo o tome kako ovi ljudi zive svakodnevno sa tim kilazama...

Pedja_Petrovic:
VLDAR JEBOTE..ODAKLE IZVLACIS SVE TE INFO..SVAKA CAST

Vladar:
Ovu sam pricu procitao u kolumni Davea Palumba koji je prijatelj sa Kovacsom, bio je nekoliko puta preko vikenda kod njega, tvrdi da je razlog br.1 sto je ogroman je velika kolicina hrane koju unosi, 4 cvrsta obroka (75gr proteina) i 6 sejkova dnevno ukupno minimalno 700 gr proteina dnevno, a drugi razlog je njegova zena Kim koja sve radi za njega, tako da je izuzev treninga jedini njegov fizicki napor da se prebaci iz dnevne sobe do trepezarije gdje ruca...

A da, javlja se licno na telefon samo ljudima o kojima ima izuzetno misljenje, to se Daveu desilo par puta s obzirom na njihovo visegodisnje prijateljstvo..

A generale, procitam ponesto... starati cu se i dalje da opravdam Tvoje povjerenje!
:-)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju