Multimedia > Slike/Muškarci

Markus Ruhl guestposing at the Loaded Cup

<< < (6/6)

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Vladar ---Ovu sam pricu procitao u kolumni Davea Palumba koji je prijatelj sa Kovacsom, bio je nekoliko puta preko vikenda kod njega, tvrdi da je razlog br.1 sto je ogroman je velika kolicina hrane koju unosi, 4 cvrsta obroka (75gr proteina) i 6 sejkova dnevno ukupno minimalno 700 gr proteina dnevno, a drugi razlog je njegova zena Kim koja sve radi za njega, tako da je izuzev treninga jedini njegov fizicki napor da se prebaci iz dnevne sobe do trepezarije gdje ruca...

A da, javlja se licno na telefon samo ljudima o kojima ima izuzetno misljenje, to se Daveu desilo par puta s obzirom na njihovo visegodisnje prijateljstvo..

A generale, procitam ponesto... starati cu se i dalje da opravdam Tvoje povjerenje!
:-)
--- Kraj citata ---
..BRAVO BURAZERE...SAMO DAJ....

Big_Rasha:
Ja sam video neki klip iz njegovog novog DVD-a " Made in Germany"... I prilicno sam se ogadio... Narucito kada pusi cigare i kada ide ulicom, a ljudi ga gledaju sa nevericom, a on to posle gleda i smeje se... Strasno... Ima poprilicno ogromnu stomacinu i na ovim slikama  mu je non stop maximalno uvucen stomak, a kad se opusti strasno... Prcamo nesto o Roniju... A sto ne pricamo o Markusu, Gunter-u, Artwood-u... Kako su oni dosli tamo gde su dosli???

benchpress:
Ma nemojte se brinuti nece oni jos dugo...:)

Vladar:

--- Citat: Big_Rasha ---Ja sam video neki klip iz njegovog novog DVD-a " Made in Germany"... I prilicno sam se ogadio... Narucito kada pusi cigare i kada ide ulicom, a ljudi ga gledaju sa nevericom, a on to posle gleda i smeje se... Strasno... Ima poprilicno ogromnu stomacinu i na ovim slikama  mu je non stop maximalno uvucen stomak, a kad se opusti strasno... Prcamo nesto o Roniju... A sto ne pricamo o Markusu, Gunter-u, Artwood-u... Kako su oni dosli tamo gde su dosli???
--- Kraj citata ---

Popularni su jer dosta ljudi voli da gleda freakove... a ako prodaju ulaznice naravno da ce im organizatori urucivati dobre pozicije i nagrade, ne zelim nista da oduzmem ovim momcima, za sve to je potrebna gvozdena volja... ali realno ne znam bi li iko na svijet, volio prije da bude gradjen kao Arnold ili kao Marcus & co...
Mada i Arnold je svojevremeno bio ogroman, danas su to ovi momci, ako se nastavi ovom progresijom kako ce izgledati MR.O. 2015?
Imace 250kg i bice zelene boje...

Donnie B.:
Nema šta čovek je MR.Biggest.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju