Multimedia > Slike/Muškarci

Markus Ruhl guestposing at the Loaded Cup

<< < (2/6) > >>

thor:

--- Citat: Buki ---
--- Citat: thor ---tko voli neka izvoli, nemojte me pogresno shvatiti ali on je definitivno pogresna osoba da predstavlja ovaj sport, nastranu njegove nastupe (bio sam sa frendovima na nekom konzertu a na bini on, napuhan i pun sebe , kasnije ga voze u kabriju a on drzi dupli bics.), slike jednostavno pokazuju markusa kakav je izvan forme , naime debel i jako ruzno graden, ako ste primetili citava njemacka scena je prepuna takovih osoba koji "guraju na masu ", uzas
naprosto zalim za onim starim vremenima kada su binom hodali hermann hofend, günther kühni , peter hensel, josef grolmus i ostali jako dobri amaterski i profi takmicari, jedan od novih koji bi mogao to da ponovi je denis wolf, izuzetno lijepo grsadeni momak koji ima ogromnu masu alli  i mali struk, ostaje da se vidi...
pozz
--- Kraj citata ---

ni meni se ovo ne svidja, ali ne znam sta ocekujes, ovo je profesonalni bb.
Pogledaj Colemana, Cutlera...

Uostalom ovo offseason.
Poz
--- Kraj citata ---

znam sta mislis buki , zato sam i rekao ovo vam se moje misljenje i nece dopasti
pogledaj dexter, garrett downing, leo ingram , melvin anthony, joel stubbs, phil heath, richard jones, steta sto se ne ide malo vise u tome smeru!
pozz buki :lol:

Buki:

--- Citat: thor ---
--- Citat: Buki ---
--- Citat: thor ---tko voli neka izvoli, nemojte me pogresno shvatiti ali on je definitivno pogresna osoba da predstavlja ovaj sport, nastranu njegove nastupe (bio sam sa frendovima na nekom konzertu a na bini on, napuhan i pun sebe , kasnije ga voze u kabriju a on drzi dupli bics.), slike jednostavno pokazuju markusa kakav je izvan forme , naime debel i jako ruzno graden, ako ste primetili citava njemacka scena je prepuna takovih osoba koji "guraju na masu ", uzas
naprosto zalim za onim starim vremenima kada su binom hodali hermann hofend, günther kühni , peter hensel, josef grolmus i ostali jako dobri amaterski i profi takmicari, jedan od novih koji bi mogao to da ponovi je denis wolf, izuzetno lijepo grsadeni momak koji ima ogromnu masu alli  i mali struk, ostaje da se vidi...
pozz
--- Kraj citata ---

ni meni se ovo ne svidja, ali ne znam sta ocekujes, ovo je profesonalni bb.
Pogledaj Colemana, Cutlera...

Uostalom ovo offseason.
Poz
--- Kraj citata ---

znam sta mislis buki , zato sam i rekao ovo vam se moje misljenje i nece dopasti
pogledaj dexter, garrett downing, leo ingram , melvin anthony, joel stubbs, phil heath, richard jones, steta sto se ne ide malo vise u tome smeru!
pozz buki :lol:
--- Kraj citata ---

istina,
pogledaj Milosa u kakvoj je formi u van sezoni i sada.
Pogledaj bb-ere u onom starom vremenu (Arnold, Franco i sl.) kako izgledaju u offsezoni, nikad nisu zamasceni i vodeni. Oscilacije izmedju offseason-a i season-a su skoro isti !

Ali sta ces, sad se trazi samo masa i monstruoznost, samo se pitam kada ce tome doci kraj.

Pa pogledaj kako su zene izgledale pre dok nisu postavili limit !!

Ja bi i muskima postavio limit i to je to, kome je lep covek od 150 kila.

Poz

thor:
u potpunosti se slazem sa tobom, ti si u usa , reci mi dali ce da bude nesto od nove profi federacije? i ako da dali  demilia ima nesto u vezi sa tim?
hvala

priest:
ovo je naprosto previse mislim da od njega jedino je greg kovacz imao vise kila
ne znam sta na sve to kaze frank zane ili brian buchanan ili ili mogao bi ih nabrajati do cutra :evil:

Pedja_Petrovic:
MOZDA SAM MALO I POGRESAIO SA SLIKAM AHA?????

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju