General Bodybuilding Discussion > Članci

---= KISELINE vs BAZE =---- 1:0

<< < (2/4) > >>

NemanjaBG:
 Mozete vi da na primer te meditacije i sva ostala stanja smirenosti smatrate za budalastine ,ali to je tacno da svi ti stresovi koje sebi dodatno bezpotrebno pravimo kao sto su bes,ljubomora,zavist,mrznja...lose uticu na organizam,i uticu na njegovo starenje i njegovu  losu aktivnost.Takodje svi znamo ,mozda ne svi ali oni koji su bili izlozeni strasovima,da kada je covek jako uznemiren ,nervozan...ne moze na primer da jede gubi osecaj za glad i kada jede u takvom stanju hrana se nece dobro asimilovati,posle ga boli stomak itd.Sigurno mu se to nece desiti    kada si u nasmejanom i prijatnom drustvu,potpuno rasterecen.Tada da pojedes i vnago prijace ti ;D(nemojte me shvatati bukvalno) I neka se zadrzi u takvom stanju,tada da jede i sve najlepse i najzdravije opet ce izgledati i osecati se lose jer organizam jedva sta da prihvata kako treba.Varenje katastrofa.Pogledajte kako samo izgledaju srecni i zaljubljeni parovi,izgledaju oko 7 godina mladje u odnosu na svoje godine,a kako izgledaju sami i utuceni ljudi.A takva stanja vode direktno u bolest.Ne kaze se dzabe da 80 % bolesti poticu iz glave,i da se upravo prvo tu i lece menjanjem misli u pozitivnom smeru,i vracenje razmusljanju u optimisticnom pravcu.

MarK3:
Pa radite ono sto vas cini srecnim i zadovoljnim i to je to ;D ;D Sad ko sta voli da radi , necu da ulazim u to :D :D A ovo sto je Nemanja rekao, potpuno se slazem sa tim.

Pedja_Petrovic:
ja nemanja pobogu..
pa ti imas ili nemas ni 20 godina vec rpicas kao da si presao 2 rata i 12 cunaimija jbt...
o kakvom ti blazenstvu i miru pricas.
jos treba da krenemo da pricamo o tome kako trea da se ide u crkvu da bi se dobili misici i ziveo zdravo i dugovecno i onda u picku matreinu

Pirat:
Nemanja istina je to sto kazes....
tacnije kada je covek pod hronicnim stresom , opada mu vrlo lako imunitet i onda moze da zakaci svasta... ali jbg , ti to kako si opisao , sta sad treba otici na Himalaje, postati budista i odseci se od celog sveta... e pa jedino tako ces izbeci stres !!!!
ono sto je provereno i sto radi su vitamini , multiminerali i zdrava ishrana fizicka aktivnost.... a ovo izmisanje tople vode jing jang da bi se napacenim ljudima uzele pare to je i visse nego jadno...

sad cu da ti objasnim kako to funkcionise... neko ko nema mnogo mozga(jer kao sto si rekao sve potice iz glave) onako napacen od necega sto mu se desilo u zivotu ili mu se desava umesto da krene od sebe i nekog logicnog razmisljanja kako da sebe ishcupa iz govana ili da napravi drugaciji pristup problemima sta vec.. on krene tako nekoj alternativnoj medicini gde je video reklamu koja ispada da resava sve zivotne probleme... znaci sve impotenciju , stres na poslu , stres u kuci itd... i naravno procita tako neki program jing jang , kiselo groko sta vec... i ode na konsultacije kod tih muvatora gde mu oni jos visse nasole "pamet"... i nakraju mu kazu sta bi trebalo kkoje preparate da uzima i naplate mu naravno i konsultaciju i preparate koji su naravno njihovi ili od firme skojom su sklopili ugovor da to promovissu ... celu tu zajebanciju ... e sad desi se cudo , odnosno taj famozni Placebo efekat , onda nadjes pobornike tog programa i ljude koji se kunu da to radi i funkcionisse... sto ce naravno samo neko vreme ...

mislim keep it real homie:) sta sad kad ti se nesto desava treba sedeti  i meditirati? pa tako jbt moze ceo zivot da ti prodje bezveze u meditaciji... mislim zivi zivot jbg , nesto sto te nervira a nem mozes  nista uciniti- izbegavaj , sto mozes da promenis promeni, nekad se kanalishi , nekad izbaci bes iz sebe itd

Bare:
Za sve sam ja kriv treba sam da obrisem onaj deo o meditacijama.

@Pirat
Moguce da si ovaj tekst o kiselinama/ bazama, ne razmisljajuci preterano, strpao u isti kos sa raznim meditacijama i isceliteljima, iskreno ne znam kako si to uspeo al nema veze.
Verovatno ti broj mojih postova ne govori previse pa si zbog toga skeptican ili sta?
Najcrnje je sto ja tebe kapiram i u potpunosti podrzavam, al tebe je ovaj glupi i nebitni deo deo o blazenstrvu i miru (neko ga je ocigledno ubacio iz sebi znanih razloga) potpuno odveo na drugu stranu, ja nisam hteo da ga brisem namerno, al ocigledno sam trebo, jer je je ceo topic otiso na pogresnu stranu, al i nema veze, iz svega covek nauci ponesto.
...
Mexicanci piju recimo tekilu sa ljutim papricicama i solju? Verovatno ima razlog, slazes se.
...

Sto bi reko Mark3
"...Pa radite ono sto vas cini srecnim i zadovoljnim i to je to..." i kraj price.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju