Pozdrav svima...slučajno sam našla ovaj forum pa reko da se reg.i potražim pomoć nadam se da će se netko i javiti..pa da počnem...
Ovako.. imam 23g, prije sam imala dosta viška kg , išla sam na dijetu UN ( nisam uopće ponosna na to ) jer da sam znala nikada ju nebi držala, i skinula sam dosta kg sa 85 na 70, na visinu od 185cm... znam da to sad zvuči idealna težina ali vjerujte nije...za to vrijeme nisam se ničim bavila , nikakvom aktivnosti, kile sam skinula doslovno sjedeći i naravno šta mi se desilo...užasno sam omlohavila i to donji dio tijela (noge, bedra,guza) sve je strašno mlitavo kao puding ne znam kako drukčije da objasnim, inače sam oduvijek jača u donjem dijelu tijela , kruška građa, gore uska, imam i strukić, ali donji dio kao 2 žene, velika, spuštena jako , i jako mekana guza , široki bokovi 100cm obujam, i jača ali turbo mekana bedra, ne znam kako da bolje opišem svoje stanje nego se sve trese kada hodam, a kada sjednem noga se proširi po nekoliko cm okolo, željela bi se toga riješiti i napokon prvo ljeto u životu obući kratke hlače a ne uvijek u dugim hlačama
i još nešto , idem u teretanu 3xtjedno već jaaako dugo , doduše s nekim većim pauzama ALI bez ikakvih rezultata, znači krenula sam sva mlitava i dan danas sam takva.. ne kužim kako i zašto , stvarno sam malo razočarana jer imam volje poraditi na tome, ubijam se u tereningu i na kraju se pitam čemu sve to kad nemam nikakav rezultat...što se tiče proteinskih shakeova trenutno nemam mogućnost kupovati išta tako da mi jedino preko hrane dolazi u obzir unositi proteine
Ishranu sam sredila, kako sam se prije hranila ovo je sad super. evo otprilike:
D: zobene + jogurt ili mlijeko
U: voće ili nekad 200g posnog sira
R: piletina + salata, ili riža, ili nešto drugo od povrća / riba, tuna + salata, tuna+sir+salata, ...
U: opet proteini , meso, ili bjelanjci ...
V: bude najčešće posni sir
sad što se tiče treninga radim zagrijavanje na traci 10-15min., onda radim na spravama , i na kraju treninga radim 20min.trake, 15bicikla, ili 15trake + 10orbitrek + 10bicikla , uglavnom kardio barem 30minuta, nekada i 40...
eto nadam se da ćete mi pomoći, ispraviti što ne valja i uputiti u daljnji režim...