General Bodybuilding Discussion > Članci
Re: MILOS SARCEV-post workout supplement
Markoni:
--- Citat: BORIS ---Uzmi ISO-100 od Dymatiza i sigurno se neces pokajati sto se tice i kvaliteta i ukusa!
--- Kraj citata ---
ma da to je najbolji whey koji moze da se kupi kod nas a ujedno i jedini hidrolizat u prodaji kod nas
KasperskY:
Potpuno se slazem sa tobom Markoni!
rush:
Hvala na odgovorima, nisam probao ISO-100, znam da ga reklamiraju kao hidrolizat Zero Carb ali i pod pretpostavkom da je 0%UH tu je aspartam i prirodni i vestacki ukusi tako da opet moze ukus da bude jako sladak. To mi je kao Coca-Cola light, nema secera i ima jako malo kalorija ali joj ukus 3puta sladji nego regularne Coca-Cole.
Markoni:
--- Citat: rush ---Hvala na odgovorima, nisam probao ISO-100, znam da ga reklamiraju kao hidrolizat Zero Carb ali i pod pretpostavkom da je 0%UH tu je aspartam i prirodni i vestacki ukusi tako da opet moze ukus da bude jako sladak. To mi je kao Coca-Cola light, nema secera i ima jako malo kalorija ali joj ukus 3puta sladji nego regularne Coca-Cole.
--- Kraj citata ---
ma ne ukus je veoma blag , bar meni
Pedja_Petrovic:
--- Citat: rush ---Hvala na odgovorima, nisam probao ISO-100, znam da ga reklamiraju kao hidrolizat Zero Carb ali i pod pretpostavkom da je 0%UH tu je aspartam i prirodni i vestacki ukusi tako da opet moze ukus da bude jako sladak. To mi je kao Coca-Cola light, nema secera i ima jako malo kalorija ali joj ukus 3puta sladji nego regularne Coca-Cole.
--- Kraj citata ---
...uzmi onda ISO-100 od vanile....potpuno je bez okusa premda pise okusa vanile,,,ili WEIDER CFM whey....meni je odvratnog ukusa ali ako volis gorki,eto ti resenje....takodjer vanilu....i nije mi jasno kako ti je DESIGNER sladak..ja sam ga pio i meni je odvratno gorak...imao sam jagodu..a takodjer ti preprucujem LABRADU V-60...ja sam pio od jagode i meni nije ni priblizno sladak kao ostali proteini...mislim da je gorila vanila :wink: :wink: ,resenje koje trazis...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju