Ostalo > Offtopic

Gej parada - GLASANJE

(1/65) > >>

sasacg:

S obzirom da se naveliko pominje da ce u BG ili Srbiji (probati) da se odrzi gej (peder,lezbo,devijantna ili kako vec ;D) parada, da vidimo sta nasi clanovi misle o tome...

Dakle,nisu bitni komentari,bitno je koliko vas je za odrzavanje te "manifestacije",a koliko protiv...

Ja bih im licno @#%^&&^%$*())&_+))_+  ;D ;D ;D ;D

Deja:
Znas sta... ja bih licno voleo da svako ko je za bude prozvan da znamo u koju teletanu da NE idemo ;)

Sto se tice manifestacije - jok... ali sto se tice njihovog izbora zivota... siroko im polje. Vishe cura za nas normalne ;) (a i lezbejke nesto nisu privlacne pa ni tu ne gubimo :D)

ninja_bg:
pa nek probaju da je odrze... bice mrtvih

GORAN_ILIC:
Ma neka im ga opredeljenje, neka budu topdzije i furundzije, ali neka cute i neka gledaju svoja posla a ne da iritiraju vecinu ljudi i posle im kriv djavo sto dobiju po nosu.

Imam par gej prijatelja koji vezbaju kod mene u teretani i super su momci, nikada ne isticu to svoje opredeljenje i to je njihova privatna stvar.

One grlate,koji traze gej paradu, poslao bih u zenski zatvor na prevaspitanje

NemanjaBG:

--- Citat: sasacg  Jun 13, 2009, 10:11:56 posle podne ---
S obzirom da se naveliko pominje da ce u BG ili Srbiji (probati) da se odrzi gej (peder,lezbo,devijantna ili kako vec ;D) parada, da vidimo sta nasi clanovi misle o tome...

Dakle,nisu bitni komentari,bitno je koliko vas je za odrzavanje te "manifestacije",a koliko protiv...

Ja bih im licno @#%^&&^%$*())&_+))_+  ;D ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---

Pa ako bi im ti licno &^()*_()()_&&%&*^* :D :D i ja bi i verujem verovatno svi forumasi pa bolje da se onda organizujemo da im je..^&&* mater nego sto smo se organizovali da glasamo :D :D

Rusi su najaci,pitali oni za dozvolu i Putin reko moze moze nema problema i oni svi izasli i napravili paradu i onda izasao i ruski OMON  da naprave i oni paradu i sta mislite sta je bilo :D :D :D...jao majko moja unistili su ih ;D
   Ko li ih je poslao samo ;D  ::) Putine,Putine svaka ti dala  ;D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju