Ostalo > Offtopic

Gej parada - GLASANJE

<< < (65/65)

H2SO4:

--- Citat ---Mada, ako su stvarno hteli da pale zastavu onda mi je krivo sto nema parade da sa uzivanjem gledam kako im lomite kicmu.
--- Kraj citata ---
da li te sexualno uzbudjuje to kada grupa muskaraca fizicki zlostavlja drugu grupu muskaraca?

mladen88:

--- Citat: Radomir  Septembar 21, 2009, 12:45:00 pre podne ---
--- Citat: mladen88  Septembar 20, 2009, 07:48:33 posle podne ---Radomire gori ste vi neutralni nego sami pederi

--- Kraj citata ---

Dakle da razjasnim. Svoj stav o paradi i pederima dao sam u prvom postu ove teme. Ja nemam nikakve veze sa njima, ali necu nikada podrzati nasilje nad nekim koji nije isti kao mi. Uvek cu se zalagati da svako ima pravo da proseta centrom grada i da slobodno kaze ko je i sta je (tu ne racunam na manijake, lopove, kriminalce i slicne).
Mada, ako su stvarno hteli da pale zastavu onda mi je krivo sto nema parade da sa uzivanjem gledam kako im lomite kicmu. Ne podrzavam paljenje nicije zastave. Ako zele neka prava onda moraju da postuju zemlju u kojoj zive, a paljenje zastave je izraz nepostovanja.

--- Kraj citata ---
  reci podrzavam pedere!!  jasno i glasno!!  dok god neshvatite da bolest se mora brzo ugaziti da se nebi se prosirila ulaskom neutralnih u klub ,dotle ce nasa djeca ziviti koliko toliko cistijim zivotom. 

gonzo:

[/quote]  reci podrzavam pedere!!
[/quote]
podrzavas pedere!!
:D
ulazak neutralnih u klub?
jesi li siguran da tako funkcionise?
i nek ste vala izgazili i onog australijanca, svima je poznato da pederi pricaju engleski, ne treba rizikovati!

The_Bulldog:
Posto je parada otkazana, a sa ovim postovima idemo u off...mogli bi moderatori da stave LOCK...

mladen88:

--- Citat: gonzo  Septembar 21, 2009, 01:48:40 pre podne ---

--- Kraj citata ---
  reci podrzavam pedere!!
[/quote]
podrzavas pedere!!
:D
ulazak neutralnih u klub?
jesi li siguran da tako funkcionise?
i nek ste vala izgazili i onog australijanca, svima je poznato da pederi pricaju engleski, ne treba rizikovati!

[/quote] sinak mogao bi na pisanje pa na spavanje!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju