Ostalo > Offtopic

EUROVISION 2006

<< < (5/11) > >>

Zoka:
Pa vala Rasho da su nesto posebno i nisu...
Ok imali su orginalan nastup ali ono sto sam ja cuo, tj. ta pjesma je samo imitacija i to bas ne posebno uspijesna jedne dosta starije grupe, zvane AC/DC

Tanja U.:

--- Citat: Papageno ---Pa vala Rasho da su nesto posebno i nisu...
Ok imali su orginalan nastup ali ono sto sam ja cuo, tj. ta pjesma je samo imitacija i to bas ne posebno uspijesna jedne dosta starije grupe, zvane AC/DC
--- Kraj citata ---

To Papageno :)
Doduse, sad kome se ta pesma dopala ili ne, glupo je o tome raspravljati, ukusi su razliciti ... No festival kao festival postaje sr..., pobedjuju pesme koje ni pod razno se ne bi trebale ni kvalifikovati jer jednostavno ne odgovaraju onome sto sam festival predstavlja, itd itd, da se ne ponavljam sada.

Big_Rasha:
@ wich  Gde pise da je Eurosong samo za pop ( i sta znaci pop???) Slicica ti je klasika...
@ Papagleno Dobro znam sta je AC/DC i to je jedna od mojih omiljenih grupa... Pricano sa tog aspekta, pesma nije nesto... Zato sto je pravljena za Eurosong... Razumes? Komercijala... Ne znam da li si cuo ostale pesme grupe Lordi???
Pesma nije neka... A kakve su ove ostale pesme... Smesne...

Zoka:
U principu si u pravu... mislim nigdje ne pise da Eurosong samo za pop i mislim da poslije ovoga nece nikad ni biti...
sad ce da navale rejveri... ma saso mange ima da bude :)
Nisam slusao Lordi, moram priznati.. tu muziku sam slusao jako davno i to od grupa koje i dan danas postujem i koje su za mene zakon.. sve drugo je samo imitacija... bar ja to tako vidim :)
Led Zeppelin, Deep Purple, Uriah Heep i jos poneka grupa za koju vjerovatno niste ni culi....

Tanja U.:
Pop je nesto sto nije rock ;) Svojevremeno sam imala priliku (doduse, davno priznajem) procitati neku vrstu pravilnika sto se tice same prijave izvodjaca, zatim pesme itd itd. Naravno, sad se ne secam svih detalja, ali znam zasigurno da ako bi se ta pravila zaista postovala 100% Finci nisu trebali pobediti. Dalje, da su se pravila postovala, pola ucesnica bi bila diskvalifikovana, jer nisu pevale na maternjem jeziku.
I kao sto sam vec rekla, nemoj misliti da ja ne volim hard rock, cak stavise. No da se danas sutra na eurosongu pojavi recimo Motley Crue, ili Metallica, bila bih sokirana hahahaa. No, njima to naravno ne pada na pamet, jer i oni znaju kakav je festival eurosong ;)
Da, moja slicica je klasika, Madien rule :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju