Ostalo > Offtopic

EUROVISION 2006

<< < (6/11) > >>

Big_Rasha:

--- Citat: Papageno ---U principu si u pravu... mislim nigdje ne pise da Eurosong samo za pop i mislim da poslije ovoga nece nikad ni biti...
sad ce da navale rejveri... ma saso mange ima da bude :)
Nisam slusao Lordi, moram priznati.. tu muziku sam slusao jako davno i to od grupa koje i dan danas postujem i koje su za mene zakon.. sve drugo je samo imitacija... bar ja to tako vidim :)
Led Zeppelin, Deep Purple, Uriah Heep i jos poneka grupa za koju vjerovatno niste ni culi....
--- Kraj citata ---
E ja bih voleo da sam ziveo u tim vremenima...
Inace pored pomenutih obozavam Twisted Systers, Alice Cooper, Status Quo, Van Helen... A imitacije, pa sad ima svega, a uglavnom ono sto mozes videti na MTV-u je 100% Hidroizolat komercijale... Inace takva vrsta roka koju si ti slusao, odavno je prestala da se svira... Mada evo u poslednje vreme Deep Purple je izdao solidan album...

Zoka:
da da zaboravio sam Status...
probaj da nadjes negdje koji album od grupe UFO ili Manfred Man...
Da vi znate kakva sam ja bio faca u svojoj raji kad sam prvi nabavio album od Deep-a na kojem je pjesma Hush :)
eh to su bila vremena... pa Jetro Tul i Andersonova flauta...
Pa grupa Yes i njihova psihodelija...
Tad su nas zvali hasisarima heheheeh

LUC1FER:
Bravo Rasho za izbor muzike

Big_Rasha:

--- Citat: Papageno ---da da zaboravio sam Status...
probaj da nadjes negdje koji album od grupe UFO ili Manfred Man...
Da vi znate kakva sam ja bio faca u svojoj raji kad sam prvi nabavio album od Deep-a na kojem je pjesma Hush :)
eh to su bila vremena... pa Jetro Tul i Andersonova flauta...
Pa grupa Yes i njihova psihodelija...
Tad su nas zvali hasisarima heheheeh
--- Kraj citata ---

Gde iskopa ove grupe???  Evo ti jedan saj  www.pljuga.com  Pa mozda nadjes nekog starog drugara... Ili te dirne neka pesma...

Big_Rasha:

--- Citat: LUC1FER ---Bravo Rasho za izbor muzike
--- Kraj citata ---

Pa nego kako... Mislim slusam ja dosta tvrdje stvari... Ali ovo je klasika... I to se mora postovati...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju