Ostalo > Offtopic

VAZNO PROCITAJ(svinski grip) H1N1!!!!

<< < (12/34) > >>

alexandar77:
na žalost peđa stekao si pogrešan utisak. nisam nabrijan i to znaš i sam i znaš kakva nam je komunikacija preko maila.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: alexandar77  Novembar 06, 2009, 11:56:43 pre podne ---na žalost peđa stekao si pogrešan utisak. nisam nabrijan i to znaš i sam i znaš kakva nam je komunikacija preko maila.

--- Kraj citata ---

ja se nadam da mi se ucinilo
ali ako sto rekoh
vidim tvoje postove na temi o tvom treningnu i vidim da si prilicno ne zadovljan odgovrima onog momka,ali i sto mis e ucinilo evidentno i na ovoj temi
ja ti ponavljam
nisam polticar i moja ubedjenja nisu vezana nikada za poltiku vec za ono STO ZNAM i sto sam zakljucio citajuci gomile kniga pre,a sada u el obiku,pa tako usko vezem ono sto znam o ovom sportu sa onim sto znam ne vezano za nnjega..i sa velikim % sigrunosti mogu da tvrdim da sam u pravu kao i kada mogu da tvrdim sa 100% sigrunosti da sam u pravu kada nekome dam savet kada je ovaj sport u pitanju
ako me razumes

ja sam protiv vakcina,ali ukoliko ja moram da na taj nacin zastitim svoju decu od nekoga ko je odlucio da zaradi velike pare gazeci preko leseva,cak i decijih...jbg..ja to moram da uradim...
o tome se radi...

JOJEVTA:
Dovoljno je samo da se procita ko su vlasnici najvecis farmaceutskih kuca u svetu - pametnom dovoljno
Nije ovde niko paranoican,niti je rec o teoriji zavere,al na zalsot jbg tako je ``novi sveTski poredak``( :D )  koliko god to nekima smesno izlgedalo (mislim na teoriju zavere) ,ja prvi nisam zeleo da verujem u te stvari ali kada se procita po koja kjniga ,malo vise informises,shvatis i sklopis kockice u svojoj glavi da neko gore vuce konce kako njemu odgovara

Pedja_Petrovic:
BRAVO JOJO
extra

a ovo pogtovo  ;D ;D ;D

--- Citat ---novi svedski poredak
--- Kraj citata ---

i ja volim svedski poredak  :D :D :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P

JOJEVTA:
aaaaaaaaa lapsus ,hteo sam reci sveTski  hahahah
mada gotivim Svedsku,narocito svedjanke hahahahhaa

Navigacija

[0] Indeks poruka