Ostalo > Offtopic
Odvratna tunjevina
Big_Rasha:
--- Citat: Buki ---zalosno...nego otvoreni su oni silni trzni centri i marketi od kad sam dosao ? nisam siguran koji su u pitanju ali je vrlo moguce da imaju sada...
nego sta se desava u Nisu, kakva je atmosfera ? izlazi li se, bacaju li bombe i dalje ? :D
Poz
--- Kraj citata ---
CCC Pa nema nista bre ovde... Smorio sam se ko niko... Prvo za ribe sam se razocarao... Mnogo bolje Pancevo, Zrenjanin, NS, Subotica... Ovde necu reci slabo, ali mnogo losije nego u pomenutim... Ja ne izlazim tako da uvece nemam pojma sta se desava, eventualno kad ima neka svirka...
Bombe nema, pa je smor.... Inace sve mi sivilo kad pomislim na fax i da trebam da ucim... Poceo ispitni rok, a ja hocu kuci..........
markoni87:
--- Citat: Big_Rasha ---
--- Citat: Buki ---zalosno...nego otvoreni su oni silni trzni centri i marketi od kad sam dosao ? nisam siguran koji su u pitanju ali je vrlo moguce da imaju sada...
nego sta se desava u Nisu, kakva je atmosfera ? izlazi li se, bacaju li bombe i dalje ? :D
Poz
--- Kraj citata ---
CCC Pa nema nista bre ovde... Smorio sam se ko niko... Prvo za ribe sam se razocarao... Mnogo bolje Pancevo, Zrenjanin, NS, Subotica... Ovde necu reci slabo, ali mnogo losije nego u pomenutim... Ja ne izlazim tako da uvece nemam pojma sta se desava, eventualno kad ima neka svirka...
Bombe nema, pa je smor.... Inace sve mi sivilo kad pomislim na fax i da trebam da ucim... Poceo ispitni rok, a ja hocu kuci..........
--- Kraj citata ---
jesi li siguran da nema bombe??? A pucnjavine??? Na koja to mesta izlazis??? riba ima samo ih treba naci...Izbacis kljuceve na sto i same dolaze..Imas ih i u "lido", a i nisu skupe :twisted: :twisted: :twisted:
Big_Rasha:
Ma ima riba, ali kako su mi pricali... Ma niste vi bili u Vojvodini...
A to po neka bomba u diskoteci... To je nista... Petarda...
A za kljuceve... Jel moze od Trabanta???
Inace sirotinja... Sranje... Bezim odavde za mesec dana... Prebacujem se u BG...
natasa:
Izvinite momci sto cu malo da skrenem s teme...
Ja kupujem tunjevinu u vodi i onda ne moram da je cedim na suvo od onog ulja nego prospem visak vode da tunjevina ostane vlazna.U to dodas seckana kuvana jaja i posolis-prste da polizes!
natasha_bg:
uh sad sam posle ovih poruka ogladnela.meni tuna najbolje "ide" sa kuvanim pirincem.mada je kombinujem i sa 4-5 kuvanih belanaca.
a sto se tice kombinacije tune i krastavaca,to nemojte da probate ni u snu.
jednom sam se zeznula i vise nikad.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju