Multimedia > Slike/Muškarci

OVO JE BODY BUILDING

<< < (5/10) > >>

ĐORĐE KOLUNDŽIJA:
Iskreno,i ja bi da vidim proporcionalnu "gomilu mesa" kod nas jer 80% takmičara izgleda kao da rade sklekove kući...još kad ih vidim u kupaćim gaćama na bini...A ta priča oko povratka klasičnog izgleda u bodybuilding je utopija...ja iskreno to stvarno želim ali je savremeni sport otišao predaleko...sve je to postao biznis i kolko god se mi divili figurama Šarčeva i ostalih,publika ide na takmičenje da bi videla nešto što do tada nije...što veće,monstruoznije bildere...to je postao cirkuski šou..uostalom kao i atletika i mnogi drugi sportovi...ljude interesuju samo rekordi,pomeranje granica...a nažalost bodybuilding je vizuelan sport pa jako upada svima u oči...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: KOLUNDZIJA ---Iskreno,i ja bi da vidim proporcionalnu "gomilu mesa" kod nas jer 80% takmičara izgleda kao da rade sklekove kući...još kad ih vidim u kupaćim gaćama na bini...A ta priča oko povratka klasičnog izgleda u bodybuilding je utopija...ja iskreno to stvarno želim ali je savremeni sport otišao predaleko...sve je to postao biznis i kolko god se mi divili figurama Šarčeva i ostalih,publika ide na takmičenje da bi videla nešto što do tada nije...što veće,monstruoznije bildere...to je postao cirkuski šou..uostalom kao i atletika i mnogi drugi sportovi...ljude interesuju samo rekordi,pomeranje granica...a nažalost bodybuilding je vizuelan sport pa jako upada svima u oči...
--- Kraj citata ---
...nazalost,ali tako je...; :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

sasacg:

--- Citat: KOLUNDZIJA ---Iskreno,i ja bi da vidim proporcionalnu "gomilu mesa" kod nas jer 80% takmičara izgleda kao da rade sklekove kući...još kad ih vidim u kupaćim gaćama na bini...A ta priča oko povratka klasičnog izgleda u bodybuilding je utopija...ja iskreno to stvarno želim ali je savremeni sport otišao predaleko...sve je to postao biznis i kolko god se mi divili figurama Šarčeva i ostalih,publika ide na takmičenje da bi videla nešto što do tada nije...što veće,monstruoznije bildere...to je postao cirkuski šou..uostalom kao i atletika i mnogi drugi sportovi...ljude interesuju samo rekordi,pomeranje granica...a nažalost bodybuilding je vizuelan sport pa jako upada svima u oči...
--- Kraj citata ---

U potpunosti se slazem sa Kolundzijom

MARKO DIMITRIJEVIC:
Mislim da ce se body building vremenom vratiti na blaze oblike a ne na cudovista...

Pedja_Petrovic:
daj boze...daj boze

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju