Ostalo > Offtopic
DALI JE OVO MOGUCE
Radomir:
Prvo treba jasno postaviti granicu izmedju navijaca i huligana. Navijaci zive za klub i utakmice, a huligani zive da se potuku i nesto uniste. Mada ovi sto su ubili Tatona nisu ni huligani. Huligani vole da se pobiju, ali ne i da ubijaju. Citao sam o tome na nekim navijackim forumima. Znaci u ovoj drzavi nisu problem navijaci, vec huligani.
Radovanovic se totalno preracunao. On planira da ugasi navijacka udruzenja i to je to. Onda ce ti kriminalci osnovati neka druga udruzenja npr. udruzenje pcelara pa ce onda nastaviti sa svojim aktivnostima. Treba sve huligane potrpati u zatvor i dozvoliti pravim navijacima da dolaze na utakmice. Ne treba tu stati, vec treba otkriti sa kime su sve povezani (uprave klubova, sudije, advokati, politicari...) pa i njih strpati iza brave. E onda se nece desavati ispadi na utakmicama.
kety:
A ta grupa 1389..zasto radi po Bgd-u,zasto se ne prosetaju do Kosova malo?Gde je poenta?Srbima niko nije kriv (Mislim na" zli svet " koji im ne da sengen vize )do sami sebi!
sasacg:
e zasra ga ti sad...
Dionis:
i to ne da ga zasra nego samo tako. a otkud ti znas da se oni ne setaju po Kosovu i Metohiji?
ninja_bg:
--- Citat: kety Oktobar 03, 2009, 12:28:41 pre podne ---A ta grupa 1389..zasto radi po Bgd-u,zasto se ne prosetaju do Kosova malo?Gde je poenta?Srbima niko nije kriv (Mislim na" zli svet " koji im ne da sengen vize )do sami sebi!
--- Kraj citata ---
a sta grupa gradjana moze da uradi time sto ce da proseta do kosova? zasto mi nismo zasluzili te jebene sengen vize, a svi cobani oko nas su ih dobili? tebi ako se ovde ne svidja idi pa zivi negde drugde, niko te ne tera da ostanes. ne trebaju nam takvi koji misle da je srbija sama kriva za sve.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju