Ostalo > Offtopic
Pismo zeni..
Vladar:
Dobro je pisamce...
Nisam neki ljubitelj fudbala, ponesto cu mozda i vidjeti, mada ljeto pred Tv-om, ipak se nadam da ne...
A Witch drzava ti se zove Srbija kako je uvijek i trebalo, skandirace se Srbija kao sto se i do sada skandiralo na stadionima... Himna, zastava i grb, dobro tu malo kasnite za nama, ali sticicete, pa ce ona vasa lijepa "Boze pravde" sigurno naci mjesta i na stadionima umjesto neke druge kojoj ce svi zvizdati... tako da ce sigurno sve biti ljepse za Tebe i sve ljude u Srbiji...
;-)
laracroft:
Pa trebalo bi da zadovoljstvo bude obostrano.....ima te sad i vi vasu drzavu....lako cemo mi sa grbovima,nego vi morate mnooooooooggoo toga da formirate,a da ne pricam u clansttvima raznih medjunar.organizacija......
p.s. kada je skandiranje u pitanju,ne bi sve to bilo tako bez razloga da ste imali kraci jezik,sad manje govorim o politici....ipak ste svi studirali ovde,radili,preko veza dolazili na radna mesta,butici....i sve je to ok,al nemoj onda pljuvati po zemlji koja te hrani....
ovako,je sad sve lakse,imate vas cijenjeni podgoricki univerzitet,svoju obalu,izabracete drzavljanstvo svoje,svoj pasos,leciicete se u vasoj bolnici,jel sta ce vam VMA :)
i svi srecni......
mislim d aje posteno zar ne?
Zoka:
joj nemojte o tome...
sve smo to vec culi na pocetku 90-tih...
Mislio sam da smo poslije nekoliko stotina hiljada mrtvih nesto naucili... ali.. :(
nek se svi odcijepe... neka...
ionako cemo za par godina kad udjemo u eu opet biti bez granica...
munja877:
ni ja ne pratim fudbal....i svi me cudno gledaju....
ma ne pratim sport ...ne zanima me
Vladar:
:D :D :D Love is in the air!!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju