Ostalo > Offtopic

Pismo zeni..

<< < (2/6) > >>

laracroft:
ja mogu da gledam fudbal ali je pismo krajnje bljak.....koliko ja znam utakmic ene traju ceo dan :) jedino ako ce i snimke da gledaju:)

ja sam sad dosla iz nemacke i tamo nije neka euforija bog zna kakva,samo reklame i cene su skocile :)

Vojislav:

--- Citat: dr_rapid ---
--- Citat: H2SO4 ---jel ima neko sem mene,od muskih, a da ga fuzbal uopste ne interesuje?
jel to neki poremecaj il sto li vec?
brinem se za sebe ...
--- Kraj citata ---

Evo druze ja cu odmah da ti se izjasnim. JA. :)
Kad kazem ljudima da idem u Deutschland na leto, svi pitaju na koje utakmice, a ja kazem, ne gledam fudbal. hehe, da vidis onda kako me gledaju :)
--- Kraj citata ---

Ma i mene svi smatraju za ludaka kad pocnu price o nekoj utakmici, a ja nemam pojma da to igraju NASI protiv ovih ili onih, jer me uopste ne zanima pasivno bavljenje sportom!
Niko od tih igraca ne igra za mene, vec za lovu, a plus sto oni menjaju klub cim im neko ponudi vise love, a navijaci navijaju za isti klub dok igraci dolaze i odlaze. I u cemu je tu smisao? Da ja dodjem i da navijam za nekog i gubim svoje vreme umesto da odem sa drugarima i da ja igram fudbal, sto mi je neuporedivo bolje.

Big_Rasha:

--- Citat: H2SO4 ---jel ima neko sem mene,od muskih, a da ga fuzbal uopste ne interesuje?
jel to neki poremecaj il sto li vec?
brinem se za sebe ...
--- Kraj citata ---
Nit ga gledam... A da ga igram... To ne bih uspeo...
Gledam box, kikbox, k1, ultima fight, strongest man... I naravno zensku odbojku i zenski tenis...

Tanja U.:
Ma pismo je super hahahhahahahhaha

A to sto nesto i nismo raspolozeni da gledamo prvenstvo, pa nista cudno. Sva ova pusta komesanja dovela su do toga da vise ne znamo ni gde zivimo, kako nam se drzava zove, imamo li zastavu/grb/himnu, na prvenstvo ode jedna reprezentacija a vratice se dve (!!), navijaci vise ne znaju kako da navijaju/skandiraju, danas smo Srbija a ko zna sta cemo biti sutra ...

Pedja_Petrovic:
mene fudbal ne znaima u ni jednom segmetnu..ali jebiga....svetsko je svetsko i stvarno kada god budem mogao odlgedati cu neke utakmice..znam da je i tu sve namesteno ali lepo je videti nesto tako.....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju