Ostalo > Offtopic

I JA IMAM IDEJU!

<< < (8/32) > >>

chaosteam:
Mislim da je ideja dobra, samo ne bih volio da bude slika na majici, logo foruma i eventualno još neki detalj. Ne znam kako je u Srbiji, ali u Hrvatskoj npr. maturanti kupe majice osrednje kvalitete, izrade natpis i dogovore se sa nekom fotokopiraonom da im to otprinta na majicu. Uglavnom ne bude mnogo skupo. Eh, da i da ima veličina xxxxxxxl.  :D

bajic:
Ideju prepustam vama forumasima, recite svoje misljenje ne cekajte pedjosa markonija i druge koji uvek imaju sta da kazu!

Tanja U.:
A sto da uopste i stavljamo nick? Ok, ideja da napravimo sebi majice mi se stvarno dopada, no bojim se da ce to biti i skupa ideja (ako radimo sa nick), iz vise razloga. Ne verujem da ce vecina clanova zaista i kupiti majicu, samim tim cena moze biti samo jos veca kako onaj ko je sve to organizovao ne bi pao u minus. A da se ide sa "lova na sunce" pre odradjivanja/stampanja, opet ista stvar. Raditi pripremu za stampu zbog samo 10ak majica (razlicitih) .. skupo je, kume ;)
Stavimo link foruma i recimo logo. Kad smo vec kod toga, imamo li mi logo? Uopste se nisam setila da malo detaljnije razgledam "sporedne" detalje foruma ...

Big_Rasha:
U pracu si sta ce nam nick...  Nego ako kupujemo... Barem da kupimo neke kvalitetne majce... A mogli bismo da dobijemo sponzora posto je ovo x3mforum...

A sto se tice xfitness majci... To bi mi bilo skroz glupo... Aj da ne kazem da nosim... Nego da kupim... Mislim nosio bih ako bih je dobio...

Markoni:
ajmo ko zna nek proba da napravi neki logo X3M FORUMA

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju