General Bodybuilding Discussion > Članci

BEDTIME BULKING

<< < (2/4) > >>

TOMI09:

--- Citat: JOJEVTA  Novembar 05, 2009, 11:39:21 pre podne ---ZMA jos jedan preparat sa kojim imam odlicno iskustvo i uvek ga treba ubaciti kada je to moguce, narocito posle ciklusa

--- Kraj citata ---

potpis , po meni whey, omega 3 i vitc uz zma cine vrh suplamentacije i ono osnovno , sve ostalo su luksuzni dodaci koji su dobri ako imas duboku kesu ;)

Vendetha:
Znam da puno vas(ili cak vecina) prije spavanje ili popije casein li jede posni... e, kako uskrladite to sam ZMA, s obzirom da se preporucuje na prazan stomak.

Ja sam radio tako sto bi ZMA popio mozda pola sata-sat prije spavanja, na prazan stomak...i onda pred spavanje uzmem posni. Jel OK tako ?
I naravno i arginin ako bi se uzimao, kako to sve uskladiti ? Jer nema sanse da ja sat-sat ipo pred spavanje ne jedem nista (jer sam vidio da i tako rade)...jednostavno pregladnio bi :) ...

The_Bulldog:

--- Citat: Vendetha  Novembar 05, 2009, 01:43:11 posle podne ---Znam da puno vas prije spavanje ili popije casein li jede posni... e, kako uskrladite to sam ZMA, s obzirom da se preporucuje na prazan stomak.
Ja sam radio tako sto bi ZMA popio mozda pola sata-sat prije spavanja, na prazan stomak...i onda pred spavanje uzmem posni. Jel OK tako ?

--- Kraj citata ---

To je sasvim korektno...

Vendetha:
OK .. tnx ;)

Spartak:
1.5h do 2h prije spavanja jedes posni a pred samo spavanje roknes zma :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju