Ostalo > Offtopic
Music
bajic:
--- Citat: natasa ---Od svake vrste muzike mi se svidja nesto ali naj su mi NARODNJACI!!Nemojte molim vas sad da pocnete da ostrite nozeve za okupljanje... :twisted:
--- Kraj citata ---
NARODNJACI TOOOOO ajd mi navedi 10 hitova (ccc) narodne ( grand)muzike od pre dve godine koji se još slušaju. :evil:
JA sam u principu za 80-te, a slušam Pink Floyd, Art of noise, Yello, Depeche Mode, Sisters of Mercy, Mike Oldfield, jean Michel Jarre i tako slično, što bih rekao angažovanu da malo uključim ovaj komadić mozga a ne ispiranje tipa srce pati kao patika ili pipni ohladila se:::: :oops:
sasacg:
Grand nije postojao pre 10g :twisted: Evo banalan primer- skoro sve Cecine pesme od pre 10-ak godina se jos uvek slusaju :wink:
H2SO4:
--- Citat: bajic_z ---
--- Citat: natasa ---Od svake vrste muzike mi se svidja nesto ali naj su mi NARODNJACI!!Nemojte molim vas sad da pocnete da ostrite nozeve za okupljanje... :twisted:
--- Kraj citata ---
NARODNJACI TOOOOO ajd mi navedi 10 hitova (ccc) narodne ( grand)muzike od pre dve godine koji se još slušaju. :evil:
JA sam u principu za 80-te, a slušam Pink Floyd, Art of noise, Yello, Depeche Mode, Sisters of Mercy, Mike Oldfield, jean Michel Jarre i tako slično, što bih rekao angažovanu da malo uključim ovaj komadić mozga a ne ispiranje tipa srce pati kao patika ili pipni ohladila se:::: :oops:
--- Kraj citata ---
audio shovinizam :)
bajic:
Jelte pitaj me koji je najbolji instrumental svih vremena, po misljenju muzickih strucnjaka iz beloga sveta, Jean Michel Jarre- Oxygene 197i neka. 8O
A za audio sovinizam hm ja u prave narodnjake koje i ja volim racunam Topalovica, Zdravkovica pokojnog i taj stil a ovo sad rat klonova, nije da je los pogled slikoni, guze i ovo ono, ali brate to su sad vecinom striptizete koje otvaraju usta uz pop muziku. :lol:
natasa:
Znam da je to sto slusas"kvalitetnija"muzika,ali ja ne mogu da se veselim bez GRAAAAAAND SHOW! :wink: Prvu Novu Godinu u Nemackoj sam docekala uz 50 centa i smorila sam se samo tako.A Topalovic,Miroslav Ilic i "kompanija" me isto smaraju...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju