Ostalo > Offtopic
Novi zakon za vozace!
Radomir:
Pa to je ono sto ja pricam. Nas covek se opameti ili kada mu neko pogine, ili kada ga oderu po usima.
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---Pedjo, mozes i kod nas da pozoves policiju da napravi zapisnik ako ci iskrivio gumu na nekoj rupu, samo sto ce to zadovoljstvo da oni izadju da te kosta 3-5000 dinara (nisam siguran), pa tek da tuzis (ne znam vec ko je odgooran za tu rupu) i na kraju naravno da nista ne dobijes...
--- Kraj citata ---
mozes,mozes..samo sto do toga nema nista.....sud ili nikada nece biti zavrsen ili ga neces dobiti.
isti ti je slucaj kao i ovde kod mene kada je letos nestajalo struje na neki mili secund ili tako nesto..
jednsotavno osetlljvii aparati i strojevi su to belezili i u dve velike firme su imali milonske stete na DNEVNOM NIVOU zbog tih osiclaicija sturje..
pozavli su elektru i relki da oni kao velike firme zele da ucesvuju maravno financijski u tome da se taj kvar otkloni a odgovr iz elektre im je bio..
haahhahahha..pa tuzite nas..i samo znate da protiv elektre niko sud nikada nije dobio..
I TU SE SVAKA PRICA ZAVRSAVA.....
zakon postoji da bi nas ubili od novaca a sa druge strane ti kao gradjanin nemas nikakva prava da se opozoves na zakon..
SRAMOTA
duh:
Novi zakon treba da pocne da se primenjuje tek onda kad oni srede puteve i obezbede normalne uslove za saobracaj. >:( >:( >:(
Bar po mom gradu nevidim da kaznjavaju nepropisno parkiranje po ulicama po pesackim prelazima da kako tako mozes da vidis pesaka na pesackom. Ko da smo mi amerika pa imamo svaku ulicu bar po pet traka. ???
LuckyS:
Losi putevi i rupe na istim su jos jedan razlog da se smanji brzina, zar ne? :P
nellle:
Kako da se vratim kući, kad po novom zakonu ne smem pijan preko pešačkog?!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju