Ostalo > Offtopic
Novi zakon za vozace!
The_Bulldog:
--- Citat: Ted Arcidi Decembar 15, 2009, 06:42:20 posle podne ---bez obzira da li vozi auto,motor ili jase metlu
--- Kraj citata ---
Pa, da si ovako napisao i tamo...ne bih ni reagovao...ali tamo mi zalici da je kurcenje bilo vezano samo za motorcikliste...jer si samo njih i spomenuo...
sasacg:
--- Citat: -sszgo- Decembar 15, 2009, 10:15:48 pre podne ---
--- Citat: sasacg Decembar 14, 2009, 01:55:23 posle podne ---Ma treba da se koriste upaljeni farovi na otvorenom putu,ali ne u gradu...To je totalna nebuloza!
--- Kraj citata ---
sedi malo na motor pa da te cujem posle...
ili u neki autic sa zamagljenim staklima...
nisu ta svetla da bi ti nesto video
nego da bi tebe videli
--- Kraj citata ---
Pa normalno da se pali da bi tebe videli,preko dana...Ali koji ce ti to ku.ac u gradu kad su ogranicenja 50 na sat...Na otvrenom putu je drugacije,nisi siguran kod preticanja da li auto koji je u suprotnoj traci stoji ili se krece,pa su upaljeni farovi u tom slucaju ok
A ovo sa zamagljenim staklima ti je vrh...na zalost tako je to kod nas
Ted Arcidi:
--- Citat: The_Bulldog Decembar 15, 2009, 08:26:22 posle podne ---
--- Citat: Ted Arcidi Decembar 15, 2009, 06:42:20 posle podne ---bez obzira da li vozi auto,motor ili jase metlu
--- Kraj citata ---
Pa, da si ovako napisao i tamo...ne bih ni reagovao...ali tamo mi zalici da je kurcenje bilo vezano samo za motorcikliste...jer si samo njih i spomenuo...
--- Kraj citata ---
ma on je napisao da na motoru ili kolima sa zamagljenim staklima ne vidi,pa sam zbog toga tako napisao inace nemam nista protiv motociklista,ako si to tako shvatio
The_Bulldog:
--- Citat: Ted Arcidi Decembar 15, 2009, 10:19:55 posle podne ---ma on je napisao da na motoru ili kolima sa zamagljenim staklima ne vidi,pa sam zbog toga tako napisao inace nemam nista protiv motociklista,ako si to tako shvatio
--- Kraj citata ---
Onda moja greska...sorry
Sasa Dimitrijevic:
Danas me je zaustavio milicajac, i ja sam regularno dao desni migavac, zaustavio se, otvorio prozor, nisam izlazio iz auta, bio sam vezan, svetleci prsluk mi je bio u kaseti, upaljeno kratko svetlo... znaci sve uredno...
Prva njegova recenica je bila posle ono Dobar dan... Napravili ste prekrsas u vrednosti od 5000 dinara...
Ja poce da se mislim gde sam pogresio a onda mi je on nakon 15-to minutne edukacije o tome sta sme i sta ne sme objasnio da kada se zaustavljam vozilom, posle desnog migavca moram da upalim sva cetiri.. :)
Kaznu mi nije naplatio ali me je upozorio da ce sledeci put to da uradi.. Tako da pazite se ljudi, nema zezanja sa ovima vise..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju