Ostalo > Offtopic
Novi zakon za vozace!
Ted Arcidi:
--- Citat: -sszgo- Decembar 15, 2009, 02:39:13 posle podne ---ti ocigledno nisi nikad vozio YUGA
koji je najzastupljeniji auto kod nas
dzaba ti brisanje
a za motor, sto vise svetala, to lakse da primetis nekoga, a nista vas ne kosta da ih palite...
--- Kraj citata ---
auto na kome ne mogu da se odmagle stakla je po meni tehnicki neispravan i treba ga iskljuciti iz saobracaja, jer si ti koji uvek vozis u magli zbog toga mnogo veca opasnost po bezbednost i sebe i drugih nego ja ako ne upalim svetla. Osim ako uz jugo ne vazi neki atest za zamagljena stakla ,kao sto moras da imas za zatamnjena.
naravno da me nista ne kosta da palim svetla danju,ali mi jako smeta da neko moze da mi odere kozu sa ledja zbog takve gluposti,ako slucajno zaboravim
The_Bulldog:
--- Citat: Ted Arcidi Decembar 15, 2009, 02:36:25 posle podne ---nemoj da se kurcis sa 140 kroz grad na motoru
--- Kraj citata ---
he-he-he..uvek motorciklisti krivi kad se ide brzo...a kad automobilista vozi 140 po gradu, to se zove kako? Setanja do parka?
I nemoj mi samo reci da na autoputu vozis 120 km/h, a u gradu UVEK i SVUDA 50km/h...
Ceo zivot sam na motoru i ja sam prvi da motorciklisti ako zele brzu voznju idu na stazu...pa kom opanci, ali uvek se uz motorcikliste vezuje kurcenje..a voznja autom po zutoj...na bulevarima po 150 km/h i sl....to je sta..."Decko malo zgresio, oprostite mu, nece vise..."
Jbg...ili je kurcenje i jedno i drugo...ili nijedno...a samo na dva tocka nije (iako ih ima puno, koji nisu zasluzili da se brane i govore u njihovo ime)
Ted Arcidi:
o cemu ti pricas majke ti, ja samo kazem da ako ne bude vozio 140 moci ce da vidi vozilo koje mu ide u susret,sa svetlima ili bez, bez obzira da li vozi auto,motor ili jase metlu
MilanceOlympia:
jase metlu hahahahah lol
Ted Arcidi:
--- Citat: -sszgo- Decembar 15, 2009, 03:06:22 posle podne ---xaxa
pa onda bi trebalo iskljuciti 50% vozila iz saobracaja
jel mi zivimo u istoj zemlji ?
a svetla na novijim kolima isto kao i na motoru, se pale cim startujes auto/motor
i ne mozes da ih ugasis
eto resenja, svi cemo jugice da zamenimo za novija kola i nema problema ni za magljenjem ni sa svetlima.
--- Kraj citata ---
a ako zbog tih istih zamagljenih stakala ne primetis i zgazis pesaka, jel to ne podleze zakonu,mislim dok ne skupis pare za taj bolji auto bez magle na staklima
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju