Ostalo > Offtopic

Novi zakon za vozace!

<< < (18/25) > >>

Sasa Dimitrijevic:
Danas izaslo u nekim novinama, da su dobili naredjenje da u 2010. godini moraju da skupe 80.000.000 Evra.. slovima: osamdeset miliona evra..

Bitce gadno verujte mi.. Razbice nas sa kaznama ako se striktno ne predrzavamo zakona.. :(

igor2806:

--- Citat: Sasa Dimitrijevic  Decembar 18, 2009, 01:48:43 pre podne ---Danas izaslo u nekim novinama, da su dobili naredjenje da u 2010. godini moraju da skupe 80.000.000 Evra.. slovima: osamdeset miliona evra..

Bitce gadno verujte mi.. Razbice nas sa kaznama ako se striktno ne predrzavamo zakona.. :(

--- Kraj citata ---
Boze sacuvaj , samo cu to reci.Da dzabe ne psujem.Npr. da u Spaniji uvedu ove zakone i da me tamo zaustavi policija i kaze nisi dao migavac ,kazna 100 E.Ali u Srbiji uvode te zakone, drzava je u kurcu, hvali para pa ajmo po narodu.A narod nema ni za ljeba ,ni za sta ...

Deja:

--- Citat: Sasa Dimitrijevic  Decembar 18, 2009, 01:48:43 pre podne ---Bitce gadno verujte mi.. Razbice nas sa kaznama ako se striktno ne predrzavamo zakona.. :(

--- Kraj citata ---
Ko kaze da nece i ako se pridrzavamo zakona? :D

LuckyS:
Mi smo takav narod. Treba nas ili po glavi ili po dzepu. Primer je ovaj sneg. Svako ce da ocisti sneg sa stakala i sa haube. A krov? Koji procenat ljudi ocisti sneg sa krova? Vozis iza njega, otpadne parce tog snega od 30 cm, a mozda i leda i zvekne po tvojoj soferci. Sta onda? KULTURA. To je ono sto nama fali. A dovodjenje u red moguce je samo zakonima. Naravno da je lakse bez zakona, da se ponasamo kako hocemo, ali na ciju stetu?

Deja:
Iskreno ja mislim da je vecina Balkanaca GLUPA, tj. da nema tu opstu kulturu i zdrav razum :(

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju