Ostalo > Offtopic

Beograd na vrhu liste gradova sa najboljim noćnim provodom

<< < (8/9) > >>

Deja:
U Beograd je pametno ici bez tablica - tj. pesice/busom/etc. samo ne kolima :D Boli glava od guzve, ffs! ;)

The_Bulldog:

--- Citat: lara24  Novembar 26, 2009, 06:54:51 posle podne ---Jel smijem ja u Beograd sa hrv. tablicom il mi to nije pametno? Baš bi išla pogledat taj grad,ne mogu stalno u Sarajevo ić nema smisla iako se ne branim :)

--- Kraj citata ---

Kao sto Sale rece...bez ikakvih problema....A iskren da budem ja sa srpskim tablicama bar 10 puta godisnje idem po celoj Hrv..i nikad nisam imao problem...Od Zagreba, Osijeka, Rijeke, Opatije, Dubrovnika, Bjelovara, Nasica...naravno MOTODROMA GROBNIK...ma, vise se i ne secam gde sam sve bio u Hrv zadnjih godina....tako da samo napred....A ako te neki majm..  "cacka" ovde u Bgd-u...samo zovi..tu smo :-))

lara24:

--- Citat: The_Bulldog  Novembar 26, 2009, 10:33:38 posle podne ---
--- Citat: lara24  Novembar 26, 2009, 06:54:51 posle podne ---Jel smijem ja u Beograd sa hrv. tablicom il mi to nije pametno? Baš bi išla pogledat taj grad,ne mogu stalno u Sarajevo ić nema smisla iako se ne branim :)

--- Kraj citata ---

Kao sto Sale rece...bez ikakvih problema....A iskren da budem ja sa srpskim tablicama bar 10 puta godisnje idem po celoj Hrv..i nikad nisam imao problem...Od Zagreba, Osijeka, Rijeke, Opatije, Dubrovnika, Bjelovara, Nasica...naravno MOTODROMA GROBNIK...ma, vise se i ne secam gde sam sve bio u Hrv zadnjih godina....tako da samo napred....A ako te neki majm..  "cacka" ovde u Bgd-u...samo zovi..tu smo :-))

--- Kraj citata ---
E viš to mi nije palo na pamet, mogu i motorom on mi ima slovenske tablice ja sam međunarodna devojka ;D

alexandar77:

--- Citat: The_Bulldog  Novembar 26, 2009, 10:33:38 posle podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

zato su meni razbili kola bejzbol palicom.

miodrag11:

Jbg i ja sam imao stanovitih problema u lijepoj njihovoj no kao sto rece Buldog Lari24
tako sam i ja imao tamo koga da zovem 8) 8)
pa sam prosao dobro to jest nosim lepe utiske  ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju