Ostalo > Offtopic

Beograd na vrhu liste gradova sa najboljim noćnim provodom

<< < (9/9)

The_Bulldog:
Ma, dodji autom slobodno...sta ti je. I slobodno pozovi ako imas probleme...

--- Citat: alexandar77  Novembar 27, 2009, 08:59:32 pre podne ---zato su meni razbili kola bejzbol palicom.

--- Kraj citata ---

Pojedinacnih slucajeva ima...vrlo retko...mozda malo vise u predelu Splita, Dubrovnika...ali u zadnjih par godina bio sam nebrojano puta tamo i nikad ni jedan problem...osim....he-he-he  kad me je jurila policija na autoputu...jbg..prosao sam sa 190 km/h na mestu gde su radovi i ogranicenje 60 km/h sa sve prikolicom i motorom na njoj...i kad su me zaustavili...rekoh im...jbg, da sam bio na ovome sto je na prikolici ne bi me nikad stigli :-)))

lara24:

--- Citat: The_Bulldog  Novembar 27, 2009, 11:34:10 pre podne ---Ma, dodji autom slobodno...sta ti je. I slobodno pozovi ako imas probleme...

--- Citat: alexandar77  Novembar 27, 2009, 08:59:32 pre podne ---zato su meni razbili kola bejzbol palicom.

--- Kraj citata ---

Pojedinacnih slucajeva ima...vrlo retko...mozda malo vise u predelu Splita, Dubrovnika...ali u zadnjih par godina bio sam nebrojano puta tamo i nikad ni jedan problem...osim....he-he-he  kad me je jurila policija na autoputu...jbg..prosao sam sa 190 km/h na mestu gde su radovi i ogranicenje 60 km/h sa sve prikolicom i motorom na njoj...i kad su me zaustavili...rekoh im...jbg, da sam bio na ovome sto je na prikolici ne bi me nikad stigli :-)))

--- Kraj citata ---
Ma da sad se malo smirilo to,meni se iskreno sere od tih sranja..ko da je bitno otkud si šta si,jbte pa ljudi smo svi.Tako mene zaje..svi ovdje u Zagrebu kao slovenka ovo ono a već sam otupila,meni je dobro, mogu u Ameriku bez vize ko slovenka hehehehe a kad idem kod frenda u Bosnu sam hrvatica hehehe po potrebi sve.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju