General Bodybuilding Discussion > Članci

Najsokantniji intervju ikad vodjen u bodibildingu

<< < (3/5) > >>

H2SO4:
ko da ga cera ko da se bavi time. fino neka nadje neku laksu profesiju ako ne moze da prati taj tempo i zdravo djaci.

dr_rapid:
http://www.realx3mforum.com/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=311

http://www.realx3mforum.com/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=214&highlight=intervju

Pedja_Petrovic:
nije mi jasno zasto vi svi govorite sa tog stanovista..neka najde lakus profesiju......mislim..na sta to lici...

to je kao kada bi ja vasem ocu rekao...pa ako ti se ne svijda na poslu udri sefa i trazi posao koji ti se svidja..

ljudi....OVO JE POSAO.....TI LJUDI ZIVE OD TOGA....TRDUE SE DA ZIVE...

KLJUCNA REC...TRUDITI SE.......on je samo rekao da nije adekvatno placen za ono sto radi.......on se ne zali.......samo govri SUROVU ISTINU...

vi koji se ne bavite takmicarskim bb vas boli kurac...vama je lepo,.....

covek je poptun u pravu....neko se truje i gine da bi an kraju onaj ko u zivotu nije za busom potrcao a trenutno se bavi prodajom nekog sranja od suplemenata uzero milione dollara bacivsi njemu koji ga reklmaira samo mrvice.??..

ok..to ej zakon trzista....ali niej samo to krivica.......krivica je i u tome sto je ovaj sport satanizovan do te mere da je biti bb  SINONIM ZA NARKOMANE...nekazem da toga nema.....ALI NISMO SVI....

nazalost..u ovom sprotu retki uspeju da zvie od ovoga...RETKI...ali to ne znaci da su oni mnogo ili malo pametniji od ostalih milion dobrih momaka...nego znaci jednsotavno da su ti imali srece.......I DA JE MALO MESTA da bi bar 50% zivelo od ovog sprota kao recimosto je slucaj u drugim sprotvima...

nemojte tako da pricate kada nemate pojma sta se dogadja iza kulisa....

ovaj momak je ifbb prof...i ako je ista iskomercijonalizovano i ako je iko zaradio trijlijrde dollara na racun bb-ra a njima niej davao nsita onda je to weider i svita oko nejga...cak sto vise........uradili su pakao svkome ko ej sa njima imao ugovr.......

mislim da bi bilo dobro da pogledate neki dvd od shawn ray-a gde on tacno obajsni u milimetr zasto je to tako...

bukem8:
j... ti posao u kojemu si to moras raditi

Pedja_Petrovic:

--- Citat: bukem8 ---j... ti posao u kojemu si to moras raditi
--- Kraj citata ---
...care..jebem ti i ja posao gde celi dan mlatis lopatom za 500dinara i gazda te jebe u zdrav mozak kako hoce i kada hoce..ako ti padne cigla na glavu i ubije te..bude samo..sory....but jebiga..

svako bira ono sta hoce da radi....ti hoces ili neces....niko nikoga ne tera

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju