General Bodybuilding Discussion > Članci

Najsokantniji intervju ikad vodjen u bodibildingu

<< < (2/5) > >>

Vladar:
Ovakav jedan gotovo identican text je izasao u nekom od starijih bojeva Yu Flexa, s tim da su bili su navedeni steroidi i kolicine koje je taj pro koristio, i tada je pisalo da mu je recimo placeno 3000$ za "ispovijest"...

Znamo svi sta je BB industrija, ali malo me nervira sto se previse ponasa kao zrtva...

A mislim da ima generalno vise tih undercover pro koji iznose svoja vidjenja koja su uglavnom slicna ovima iz ovog texta, da li je zaista tako lose ili pak samo hoce da budu rentabilni sa ovakvim pricama ne znam... (i na bodybuilding.com ima neki pro undercover, mozda neko i zna ko je covjek?)

t1000:
Ja sam u svakom pogledu ostao bez texta...

Vladar:

--- Citat: t1000 ---Ja sam u svakom pogledu ostao bez texta...
--- Kraj citata ---

Zaboravih, t1000 hvala na textu i svaka cast na trudu!

:wink:

LDusan:
Licno mislim da se nece puno postici tim iskrenim ispovestima. Treba vrhunske takmicare ubediti da imaju vise koristi od masovnosti fanova nego od industrije, jer trenutno vrhunski takmicari imaju najvecu potencijalnu moc.

Sta bi bilo da se samo igraci Brazila dogovore i kazu  "necemo igrati finale svetskog prvenstva ako nam ne uradite to i to". Mislite da ih ne bi poslusali? Pijani huligani bi srusili pola Nemacke morali bi opet da prave Berlinski zid. FIFA ima vise koristi od tih igraca nego oni od FIFE, verovatno od sponzora mogu dobiti 10 puta vise para ako im je to motiv. Jedan moj profesor je tako govorio "doci ce svugde vreme kada ce vrhunski kadrovi moci da ucenjuju poslodavce".

A i sta mislite, zbog cega je Arnoldu 1980 bilo dozvoljeno da se prijavi posle isteka roka za prijavljivanje?

THEROCK:
Pa ok tekst ali mislim da ovaj malo preterao. Ima istine ali on je profi bodybildere nazvao maltene robovima. I ako je tako zasto jednostavno ne prestane da se takmici. Ne znam sta da mislim

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju