Ostalo > Offtopic

Glupo pitanje!

<< < (5/7) > >>

The_Bulldog:

--- Citat: Sasa Dimitrijevic  Novembar 18, 2009, 03:10:55 pre podne ---Moje misljenje je da ce pre teretana da pomogne decu u razvoju tako sto ce intenzivni treninzi da nateraju telo da luci vise hormona, pa i hormona rasta

--- Kraj citata ---

X2

sasacg:

--- Citat: Mali-Bata  Novembar 17, 2009, 10:14:04 posle podne ---Hehe, skolski tim, imam odraz veliki :) zakucavam vec sad, ali samo kada mi je srecan dan, ali sa 185 bih mogao lakse, naravno sve je to sa jednom rukom :) ne verujem da cu ikad mocu sa dve da zakucam :)

--- Kraj citata ---

KOliko su ti visoki roditelji?Ravnaj se prema tome...Ja te potpuno shvatam oko kosarke i zelje za rastom,jer sam igrao dosta dugo,ali ako sa 17 imas 185,ne racunaj da ces igrati centra ikad.

Mozes da budes dvojka,eventaulno trojka,ako izadjes na 200-205,ali cisto sumnjam...

Mali-Bata:
Oba roditelja sam presao, visi sam od njih za nekih 5-10 cm, i znam da centra necu nikada da igram ako odem u neki klub :) ovako mi nista ne fali :) ma da, vazno mi je da igram kosarku, pozicija i ne toliko :)

celox:

1.  Ja znam ko je Peda,sta je postigao i kada se poceo baviti sa BB.Cijenim Pedu injegove rezultate.
  2.  Momak je pitao "kako da naraste..."  kao i svi moj prijatelji a i ja smo dobili  malo na visini kada smo trenirali kosarku,e sad da li je to slucajnost ili  stvarnost to je nesto drugo.
To je bio moj savjet momku, a svi mi imamo pravo na svoje misljenje...ili ne? 
To sto vecina uzima k srcu da sam ja odbio momka od teretane nije tacno.
Moj odgovor je bio samo kratak jer je pitanje bilo kratko.Kako da narastem-tako ces da narastes.(moje misljen koje mu nemoze odmoci vec samo pomoci)
Ja sam na ovome forumu svaki dan iz jednog jedinog razloga,zato sto volim BB.
Ja nisam protiv teretane,idem u teretanu vec 12-13 godina, tri do cetiri dana u sedmici.
Tertanu,trening i tegove uvijek branim i podrzavam.     

Pedja_Petrovic:
sto se toce mog odgovara celoxu rekao je sve sasa dimitrijevic
a ja nisam misljenja nego sam siguran da PRAVLINA RAD U TERETATNI DECI MOGU DA IZVUKU I VISE OD PROSEKA..
ja cu ope tda ti dajem primer mog sina gde su mu treneri rekli da na zalost uz nejgo talent roditelji su mu niski rastom i od nejga nece biti nista..
ja sam pitao nejgovo trenera dali hoce da se kladi da cu ja da se posvetim mom detetu i da na sledecem sistematskom nece moci da veruje..rekao je da je to glupost ali na moje insisitranje da se kladi nije hteo..
porast od 7 cm za nepunih 9 meseci te za sada na vsinu od 177 a ja sam vsok 168 a moja supruga 166 je na sistemtaskm bilo sokantno za "vrhunskog"trenera koji zna zna i sve podredjuje GENETICI

genetica ima veoma vazan faktor u rastu detata ali je naucno dokazano da dete uzima samo 30% gena od roditelja...tj u vecini slucajeva...a ostalo je naravno od blize rodbine koja po pravilu ne odsutpa daleko..tako da rezulatat bude isti..ali nekada bude i veoam razlicti.
ja znam da se moze pomoci u pravilnom radu u tetratni detaetu i da mi sigrno nece smetai taj i takav rad na nejg rast tj da nema ama bas nikakvog utiacja oko toga....
tako da....mislim da je sve receno

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju