Ostalo > Offtopic

EXOTIC CARS...VASI AUTOMOBILI!

<< < (47/57) > >>

andrejabg:

--- Citat: Vuk91  Decembar 31, 2007, 04:27:31 posle podne ---
--- Citat: Mrtav_Hladan  Decembar 31, 2007, 01:32:06 posle podne ---
--- Citat: Profimare  Decembar 31, 2007, 01:28:04 posle podne ---U to je azdaja auto... cl je najjaci... decko moje sestre je hteo da uzme cl 500 amg ali je odustao... vozio ga malo, ludilo!

Koliko hp ima taj v-max budzevina :D

Samo pazi, mnogo je opasan to auto... ne divljaj, za tvoje dobro

Pozz

--- Kraj citata ---

Ma ovo je P. dim sta sam ja vozio imao sam pre porshe ali ni jedan porse nema opremu ko mecka mecka je zakon i najskuplja i najbolja a ova budzevina ima 326hk stim sto su mu sve blokade skinute nema blokade nikakve znaci 300ide na sat

--- Kraj citata ---
Pa cime se vi ljudi bavite kad vozite ovakve masine ;think;

--- Kraj citata ---
Malo ovo,ono

Mrtav_Hladan:
sadim cvece holandske visi babe i tako to hehehehehehehe radim brate i dan i noc eto cime valjda moze moja dusa da ima oduska ako se mucim ko konj

andrejabg:
I ja vozim mecku a ne radim  nista

sasacg:

--- Citat: Mrtav_Hladan  Decembar 31, 2007, 03:38:18 posle podne ---http://www.youtube.com/watch?v=p8HyTW1Ecm4

na ovom video mozete da vidite kako ide takvo auto pitanje dal cu ja toliko smeti da ga vozim ko ovaj ludak

--- Kraj citata ---

Tesko da ce da ide kao ovaj sa klipa,jer je ova meckica malo chip-ovana,na nekih 400ks cini mi se  :wink:
Mada i CL500 fabricki ima dosta dobro ubrzanje 6.5 s do 100,ovaj tvoj sa 20 konja vise cak i malo bolje-ma zmaj!!

Sve u svemu-prava ladja...Svaka cast na izboru Aco

Vuk91:

--- Citat: Mrtav_Hladan  Decembar 31, 2007, 04:40:18 posle podne ---sadim cvece holandske visi babe i tako to hehehehehehehe radim brate i dan i noc eto cime valjda moze moja dusa da ima oduska ako se mucim ko konj

--- Kraj citata ---
Malo belo,malo zeleno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mafija radi,mafija ne spava ;bravi;

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju