Ostalo > Offtopic

EXOTIC CARS...VASI AUTOMOBILI!

<< < (48/57) > >>

Vuk91:
Evo i ja malo da dopunim ovu galeriju....
Ayto mojih snova S600 V12 smo jos da su neke hrom 20-ke....ali mogu i ove da prodju "SLINAVKO"

Vuk91:

--- Citat: Mrtav_Hladan  Decembar 31, 2007, 01:32:06 posle podne ---
--- Citat: Profimare  Decembar 31, 2007, 01:28:04 posle podne ---U to je azdaja auto... cl je najjaci... decko moje sestre je hteo da uzme cl 500 amg ali je odustao... vozio ga malo, ludilo!

Koliko hp ima taj v-max budzevina :D

Samo pazi, mnogo je opasan to auto... ne divljaj, za tvoje dobro

Pozz

--- Kraj citata ---

Ma ovo je P. dim sta sam ja vozio imao sam pre porshe ali ni jedan porse nema opremu ko mecka mecka je zakon i najskuplja i najbolja a ova budzevina ima 326hk stim sto su mu sve blokade skinute nema blokade nikakve znaci 300ide na sat

--- Kraj citata ---
Da auto od skoro dve tone(1865kg) ide trista sa 326 konja....Tesko...

Mrtav_Hladan:
brate ova na klipu je VMax i moja je Vmax ako ide ona ide i ova znaci nemose da bude raslika a nema 1865kg nego preko dve tone auto ima cito sam u saobracajnoj blizu 2,5 tona posto imam i dupla stakla protiv metaka kao opremu mada to meni netreba ali je bolja izolacija a ko oce moze rado da proba samnom da se vozimo 300 ako imate muda da sednete hahhaha

sasacg:
Jeste VMax i jedna i druga,samo sto ova na klipu ima 400ks i verovatno je laksa 300-400kg,a to nije malo!!!
Nije ni bitno,odlican si auto kupio :wink:

Vuk91:

--- Citat: Mrtav_Hladan  Decembar 31, 2007, 06:20:52 posle podne ---brate ova na klipu je VMax i moja je Vmax ako ide ona ide i ova znaci nemose da bude raslika a nema 1865kg nego preko dve tone auto ima cito sam u saobracajnoj blizu 2,5 tona posto imam i dupla stakla protiv metaka kao opremu mada to meni netreba ali je bolja izolacija a ko oce moze rado da proba samnom da se vozimo 300 ako imate muda da sednete hahhaha

--- Kraj citata ---
Nemoj pogresno da me shvatis,auto ti je super,san svakog coveka,ali 300 jos ako 2500kg....
Pa ti onda ne vozis kupe,vec dzipa ;bravi;
Inace koliko trosi ta crna guja?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju